Pluspunten
Snel antwoord op de bestelling
VerbeterpuntenMijn eerste bestelling was goed. Daarom nu geen verbetepunten
Pluspunten
Goede website
Verbeterpuntenhet product ( rollen papier ) beter verpakken dan in wikkelfolie
Pluspunten
prima ,snelle levering
Verbeterpuntengeen idee was mijn eerste bestelling,en die was prima
Pluspunten
Vooral heel snel! rest ook prima.
Pluspunten
zat een aantal onderdelen niet bij, maar deze zijn keurig later bezorgt. snelle levertijd.
Pluspunten
volgens afspraak op tijd geleverd.
Verbeterpuntene-mail sturen als bestelling onderweg is.
Pluspunten
Zeer snelle duidelijke levering
Pluspunten
een goed product voor een prima prijs
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Wat ik bijzonder prettig vond, is dat ik een reactie kreeg op mijn mail m.b.t. bijzonderheden afleveradres. De heggenschaar was goed verpakt.
Pluspunten
Heldere en scherpe prijzen en duidelijke webshop. Ruim productaanbod. Ook mogelijkheid om product aan te schaffen zonder allerlei inloggegevens te moeten aanmaken.
VerbeterpuntenBied producten aan die gerelateerd zijn aan al gekozen product.
Pluspunten
Quofi levert goede prijs/kwaliteit produkten! Mailbehandeling is goed en snel.
VerbeterpuntenIk heb het merendeel contact gehad met Marc Vaan. Echt mijn complimenten voor deze medewerker. Werkt adequaat, snel en communiceert helder en duidelijk (en ook nog eens grammicaal-vaardig). Afspraken worden netjes nagekomen en kennis van producten is ook goed. Heb ook eens contact gehad met een andere medewerker waarvan ik de naam niet zal noemen. Maar in mijn ogen werkte deze slordig en deed volgens mij niet aan eindchecken.
Pluspunten
snelle levering, goed betaalbaar!
Verbeterpuntenverzendkosten waren duurder dan nodig
Pluspunten
Gewoon goed. Snelle levering. Goede communicatie per mail.
Pluspunten
overzichtelijke produktgegevens / website
Verbeterpuntenvrijdag besteld- woensdag geleverd dus niet schrijven over een snelle levertijd
Pluspunten
Supersnelle levering!!!!! TOP!!!
Pluspunten
Supersnelle levering!!!!! TOP!!!
Pluspunten
Zeer goedkoop vergleken bij de winkels
VerbeterpuntenGeen zo doorgaan
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.