Pluspunten
Duidelijk en betrouwbaar en niet over een kant.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Pluspunten
Prima website, goede prijzen en snelle levering
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Duidelijkheid op de website, goeie prijs en snelle levering!
Pluspunten
De kwaliteit - prijs verhouding is goed en ik vond dat het het bedrijf betrouwbaar overkwam.
VerbeterpuntenJammer genoeg was er even een miscommunicatie, waardoor de levertijd wat langer duurde, maar verder was het een prima service.
Pluspunten
duidelijke communicatie (automatische mails) scherpe prijs goede website
Pluspunten
Deze keer snel geleverd.
VerbeterpuntenZorgen dat factuurbedrag overeenstemt met het via iDEAL betaalde bedrag. Nu is er een klein betalingsverschil dat we moeten wegboeken. XML verbeteren. Fijn dat er een XML-bestand wordt aangeleverd, maar ons boekhoudprogramma geeft aan dat er een fout in het bestand zit en kan het niet inlezen.
Pluspunten
Snelle levertijd, goede communicatie
VerbeterpuntenFouten in handleiding van houten speelhuisje (verkeerde aanduiding van onderdelen, verkeerde tekeningen)
Pluspunten
Snel bezorgd en snel met geld weer terug storten
VerbeterpuntenLeer eens normaal met een klant om te gaan
Geachte heer Aerts. Bedankt voor uw beoordeling. We gaan altijd voor 100% klanttevredenheid. Vervelend dat dit in u geval niet is opgelost. Zullen dit blijvend scherp in de gaten houden. Met vriendelijke groet, Quofi.nl
Pluspunten
Via live chat begonnen met wat vragen, goed en snel beantwoord. Levering ook snel. Prijs-/kwaliteit goed en fijn om te weten dat retour zenden ook gratis zou zijn, was niet van toepassing maar toch een prettige gedachte.
Pluspunten
Correcte afhandeling
VerbeterpuntenProblemen gehad met PostNL daarom was mijn bestelling maar net op tijd
Pluspunten
Communicatie en opvolging.
Pluspunten
goedkoopste loctite die ik op het net kon vinden. verstek bakje erbij gedaan, die ik toch nodig had, voor gratis verzendkosten. snelle levering. gewoon goed bedrijf.
Pluspunten
Makkelijke en overzichtelijke site
VerbeterpuntenNa meer dan een week moet ik mijn bestelling nog steeds binnen krijgen.
verpakken mag beter
Pluspunten
Snel goedkoop en betrouwbaar
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.