Pluspunten
Mijn waardeoordeel in punten spreekt voor zich.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
n.a.v. foto's en een tekening van het bestaande product is men op zoek gegaan om een oplossing te vinden om de schuifdeur waar de loopwagens van kapot zijn, zo goed mogelijk te kunnen repareren.
Pluspunten
snel en accuraat
Verbeterpuntenprecieze levertijdstip aangeven
Pluspunten
Bestelling was niet goed doorgekomen. Vandaar een tijd met een medewerker aan de telefoon gezeten waarom dit kwam. Goed en duidelijk gesprek gehad met een medewerker die er alles aan heeft gedaan om uit te vinden waarom dat was.
VerbeterpuntenBetere foto's van producten. Ik moest uit een tekening halen of het voor mij het juiste product was.
Pluspunten
Duidelijk en snelle reactie na vragen over een bepaald product. En snelle levering van het bestelde product.
Pluspunten
Prima prijzen, lage verzendkosten/minimale bestelwaarde, snelle levering, goed assortiment.
Pluspunten
Goede snelle levering
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
alles
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Via mail contact gehad en telefonisch en ik moet zeggen het is tot in de puntjes verzorgd.
Pluspunten
Groot assortiment. Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenVerpakking kan beter. Bij aankomst stak er een stukje van een boor uit de doos. Er was niks mee aan de hand, maar kan beter.
Pluspunten
Snellelevering
Pluspunten
snelle bezorging, goede prijs
Pluspunten
Je wordt goed geïnformeerd over de status van je verzending, ook omdat er product tussen zat die 2 dagen op moest wachten dat het daarom niet gelijk de volgende dag in huis is..
VerbeterpuntenProberen producten die een 2 werkdagen duren voor de verzending terug proberen te schroeven naar ook 1 dag ..
Laat weten wanneer een pakket geleverd wordt. Ik ben 2x voor niets thuis gebleven.
Wij hebben uw beoordeling ontvangen, waarvoor dank. Alleen zijn we niet blij met een onvoldoende, vandaar onze reactie. Uiteraard willen we dat alle klanten tevreden terug kijken als ze een bestelling bij ons hebben geplaatst. Het bestelde product had een levertijd van meer dan 2 werkdagen waarvan u d.m.v. een mail (dd 11-02 9.34uur) ook van op de hoogte bent gebracht. Deze trap is 16/2 bij ons binnen gekomen en zou uiteindelijk de dag erop de 17e bij u uitgeleverd moeten worden. U hebt zelf nog telefonisch contact gehad met onze planning. Na onderzoek blijkt dat de trap een dag is blijven staan bij de distributeur en daardoor is de trap een dag later uitgeleverd. Via deze weg willen wij u onze excuses aanbieden
Pluspunten
snelle leveringen
Pluspunten
geen verzendkosten
Verbeterpuntenop de site staat levering 24uur mits besteld voor 21.30uur. op donderdag 20.30 uur produkten besteld waar 24u bij staat vermeld, zodat in het weekend geklust kon worden. levering dinsdag. hoezo 24 uurs levering
Pluspunten
Snel en goedkoop
Pluspunten
goed snel en niet duur
Verbeterpuntenzo houden
Pluspunten
prima levering volgens afspraak
VerbeterpuntenLeveren via post,nl ,Kan je niet van op aan!! De levertijden die via track en trace worden voor -geschoteld. Voor de zoveelste keer niet geleverd op de aan gegeven tijd. Vandaag leveren tussen 11uur en half 3, komt hij om half 5 aankakken!! Thuis blijvers boos! Niet leuk!
Pluspunten
snelle levering overzichtlijke site vriendelijk personeel om mee te chatten
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.