Pluspunten
Snelle en goede levering!
Pluspunten
goede en snelle service zoals beloofd
Tijdstip leverantie is te globaal waardoor bezorger aan gesloten deur komt
Pluspunten
goede site
VerbeterpuntenOp de site aangeven of producten ook echt volgende dag geleverd kunnen worden. Duurde 3 dagen. Prima verder.
Pluspunten
Overzichtelijke website. Snelle verzending.
Pluspunten
gratis verzending
Verbeterpuntenprijzen kunnen iets scherper en assortiment iets ruimer
Pluspunten
snelheid, communicatie
Verbeterpuntenvrijstelling verzendkosten, ook bij een lagere aanschaf.
Pluspunten
Zeer betrouwbaar en tuut tuut wat snel geleverd
VerbeterpuntenGeen goed zok
Pluspunten
tot nu, alles super
Verbeterpuntenik kan geen verbeterpunten noemen
Pluspunten
Ondanks dat 1 van de drie bestelde artikelen niet op voorraad was werd er uiteindelijk toch nog na drie dagen geleverd.
VerbeterpuntenHelaas kregen we de bestelde artikelen twee keer aangeleverd onder zelfde bestelnummer. Extra werk om eea dmv het retourenformulier weer terug te sturen. Quofi zal bij zich zelf te rade moeten gaan hoe zoiets heeft kunnen gebeuren, en dan ook nog op dezelfde dag afgeleverd.
Pluspunten
snelle levering produkt
Verbeterpuntenprodukt Rust-Oleum Coating Galva Zinc/Zinkverf 362 ml 35euro bij jullie.hetzelfde produkt bij bol.com 1LITER voor maar 40,99 euro dat is bijna 3 maal zo duur. vind dat niet zo netjes.
Geachte heer Thijssens. Bedankt voor uw beoordeling. Wat u besteld heeft en er geleverd is, is de uitvoering van 1 liter. Deze staat voor dezelfde prijs ook op bol.com voor 1 liter. Deze prijs is een marktprijs die wij hanteren voor Quofi en een scherpe prijs is. Ik denk dat er een vergissing is gemaakt. Met vriendelijke groet, Quofi.nl
Pluspunten
in 1 woord gewoon geweldig top zaak super prijs en super bezorging
Pluspunten
Pluspunten
Snel,helder en komt afspraak na
VerbeterpuntenInloggen op track en tracé onduidelijk
Pluspunten
Snelle en adequate afhandeling van mijn bestelling. Juiste produkt voor de aan gegeven prijs. Leveringstijd uitstekend.
VerbeterpuntenZou ik niet weten.
Pluspunten
beste prijs, snelle levering en geen orderkosten
Pluspunten
prima prijs, volgende dag in huis, wordt constant over de levering geïnformeerd, prima zo!
Verbeterpuntenkwaliteit van het product.Omschrijving op de site!
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.