Laden reviews...
134 avis au cours des 12 derniers mois
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Les retours soulignent une livraison rapide et un bon rapport qualité-prix. La plupart des acheteurs constatent un service fiable et une communication claire. Quelques avis mentionnent des factures manquantes ou des retours, mais les problèmes sont résolus rapidement. Globalement, l'expérience d'achat est perçue comme fluide et satisfaisante.
zending goed verpakt en in goede staat ontvangen
danny
HEMIKSEM
uitstekende ervaring na het bestellen van een product.
Evert
Stiens
Quofi verkoopt Den Braven kit in de juiste kleur van zeer goede kwaliteit. Voor een prima prijs.
Stefan
Middelburg
Was mijn eerste bestelling
Jozef
Aalst
niets op aan te merken
Peter
antwerpen
Bestelling was snel en accuraat bezorgd.
Stuart
Weert
Besteld online en twee dagen later in huis. Prima dus.
Rene
Klasse!
Beveelt niet aan
Age
Leeuwarden
Eerste bestelling bij Quofi.nl. Een volgende bestelling zal zeker op korte termijn volgen.
Jan
Loon op Zand
Alles zoals beloofd, met een te verwaarlozen vertraging.
Yves
Tienen België
Correcte en snelle levering.
vic
Venlo
Helemaal tevreden
Frank
Uden
Zelf leverdatum kiezen vind ik erg belangrijk. Lengte artikelen worden goed verpakt verstuurd met een aparte vervoerder. Kleine artikelen gaan via PostNL. Gunstige prijzen.
Ad
Houten
Diverse bestellingen gedaan. Altijd op tijd geleverd. De prijs voor de artikelen is altijd scherp
Jeff
Rotterdam
Duidelijke info over aanbod. Duurde wel even voordat ik de bestelde spullen binnen had, 1.5 wk!! Deze waren wel goed verpakt. Tracking code op de factuur werkte niet.. Voor de rest geen opmerkingen..
Jim
Helmond
pas nog een paar merk tangen gekocht voor de voordeligste prijs die er te vinden was , er zijn een hoop webshops die merk gereedschap verkopen maar het grote voordeel in aanschaf bij Quofi haal je ook uit het feit dat je bestelling vanaf €20,- al gratis word bezorgd , en onder dit bedrag heb je ook een heel goedkoop verzend tarief overigens
john
Den haag
Snelle en correcte levering
JG. Heino
Hoofddorp
Prima club, zowel bestel als ook retour vlot kunnen regelen
Marius
Wapserveen
Patrick
Vloemans
Rafael
Alkmaar
Ik had even 3000mm ladder besteld, maar ontving een 2050 mm ladder. Dit bleek een fout op de website te zijn. Dat kan gebeuren. Vervolgens heb ik gevraagd om de 3000 mm ladder. Daar zit wel prijsverschil in. Daarom heb ik gevraagd om een voorstel te doen omtrent dit prijsverschil en de verzendkosten om de 2050 mm ladder terug te sturen. Vervolgens krijg ik daarop geen antwoord. Dit valt mij wat tegen, uiteindelijk zat de fout niet aan mijn kant. Met vriendelijke groeten, Henk Plantinga, Tussendijken 59 te Burgum.
Beveelt niet aan
12 October 2019