Pluspunten
Nadat ik zelf contact had opgenomen, werd ik heel netjes op de hoogte gehouden van de voorgang van de bestelling.
VerbeterpuntenAls iets later geleverd wordt dan gepland, laat dit dan de klant even weten.
Pluspunten
Snelle levering. Order werd in 2 delen verzonden en deze werden op dezelfde dag, vlak na elkaar bezorgt!
Pluspunten
snelle reaktie na afleveren van kapotte artikel
VerbeterpuntenYes: ongetwijfeld bekend dat de eerste die bij ons aankwam: Kapot was: 1 van de hoeken tot ht schroefgat afgebroken, ook de losse deel zat niet in de de doos. meteen goorgegeven, en er is ook meteen nieuwe ( goede) opgezonden) prettig en goed. wat ik vreemd vond is dat de eerste naar ons kwam: duidelijk te zien dat die niet oke wasa. mischien een idee om de inpakker te vragen goed te checken of er niet een kapot iets verstuurd wordt. al metal wel tevreden omdat er meteen gecorrigeerd was. met vriendelijke groet, arnold driessen heeze
Pluspunten
Zeer scheme prijs, en snelle levering franko
VerbeterpuntenMet meer gemaakt kunnen zoeken op jullie website, Ben er nu gekozen via Bol.com
Pluspunten
Ik ben onze factuur kwijtgeraakt maar 1 belletje was voldoende en 2 minuten later kwam een kopie factuur per mail. Top geregeld.
VerbeterpuntenWebsite werkt soms niet goed dwz reageerd niet/blijft hangen.
Pluspunten
a
Verbeterpuntena
Pluspunten
Duidelijke website.
VerbeterpuntenNog iets beter verpakken van de luchtrooster voor ramen. Deze was gebogen na levering.
Pluspunten
Je krijgt wat je besteld Er wordt snel op vragen geantwoord
VerbeterpuntenEen foto of tekening van de te bestellen onderdelen geeft de klant mee zekerheid
Pluspunten
Geen ervaring mee.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Geweldig! Ongelooflijk prettige prijs, en voor dat bedrag ook nog gratis bezorgd! Kan niet mooier.
VerbeterpuntenGeen enkel
Pluspunten
vlotte afhandeling
Pluspunten
Snelle oplossing na levering incompleet artikel
VerbeterpuntenHet artikel (2 raamluchtroosters) is van matige kwaliteit en de handleiding is heel onduidelijk. Beide roosters zijn geplaatst maar werken niet naar behoren; gaan wel open maar haast niet dicht.
Pluspunten
Bestelling vlot besteld en geleverd, super!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering van het bestelde product.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Snelle levering en bestelling dmv track and trace te volgen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle bezorging, goedkope prijs. Kwaliteit wat minder maar dat is niet gek voor zo'n goedkope prijs.
VerbeterpuntenMeer zorg voor de materialen die middels een vrachtwagen geleverd worden. Mijn vlaggenstok werd krom bezorgd. Mijn vermoeden is dat deze onder andere verkoopwaren is gevallen/gelegd.
Pluspunten
Snel geleverd en redelijke prijzen
VerbeterpuntenEen goedepakbon bij levering van het product zoals de prijs enz die er bij staan Heb een pakbon netjes via de mail gehad maar staat geen bedrag enz bij
Pluspunten
snel
Verbeterpuntengeen
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire