Pluspunten
snelle en goede afhandeling van de bestelling
Pluspunten
scherpe prijs en snelle levering
Pluspunten
Prima gegaan
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
snel geleverd. zeer tevreden.
Pluspunten
Pluspunten
Goedkoopste voor wat ik nodig had en levering zoals beloofd: de volgende dag.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
snelle betrouwbare levering zonder poespas, duidelijk, precies en volgens afspraak
Pluspunten
Goede prijs
VerbeterpuntenAltijd Track&Trace code mailen
De leverSNELHEID kan, gelet op wat andere internetleveranciers op dit punt presteren, beter.
Pluspunten
Alles was prima in orde. Er was zelfs een presentje bij
Bereikbaarheid Factuur op de website
Pluspunten
Helemaal goed.
Pluspunten
Alles oke
VerbeterpuntenGeen
De bestelde spullen kwamen niet de volgende dag.. Geen probleem, maar ik was alsnog verrast toen de spullen ineens wel afgeleverd werden. Een emailtje dat ze verstuurd zouden worden was toch wel handig geweest.
Levering een dag later dan beloofd op de site
Pluspunten
Ik had een AXA raamsluiting gekocht. Later zag ik dat de sluitplaat los besteld had moeten worden. Ze hebben direct geheel gratis de sluitplaat nagestuurd. Topservice
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie en goede kwaliteit producten
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Doen wat zij beloven
VerbeterpuntenZou ik niet weten
Pluspunten
Verkeerde levering direct opgelost met 1 telefoontje
Pluspunten
Kon zich qua prijs en (gratis) aflevering (op een van de waddeneilanden) positief onderscheiden van grote jongens als Coolblue en de bekende bouwmarkten. En binnen 2 dagen aan huis afgeleverd!
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire