Pluspunten
snel en goed
Pluspunten
Als je 's-middags om een uur of 4 iets besteld en het wordt de volgende dag om 9 uur 's-morgens bezorgd dan is dit bedrijf helemaal top
Verbeterpuntenniets
Pluspunten
Snelle levering en een super goede kwaliteit voor weinig geld .. Ben er super blij mee
VerbeterpuntenTotaal niet ga zo door
Pluspunten
Goede aflevering en afhandeling van bestelling
VerbeterpuntenDe kwaliteit van het geleverde product kan vele malen beter. De meegeleverde schroeven voor de deurstopper waren van dramatische kwaliteit. Waren snel dolgedraaid. Heb andere schroeven moeten gebruiken om het fatsoenlijk te kunnen bevestigen.
Pluspunten
Goede producten voor een goede prijs.
VerbeterpuntenAfleveradres (afhaalpunt) kunnen selecteren.
Pluspunten
Betreft trapladder; Goede prijs in vergelijk met andere bedrijven. Snel besteld en bijna nog sneller geleverd :-) Keurig verpakt en afgeleverd!
VerbeterpuntenGa zo door!
jullie hebben te laat geleverd ik had afspraak met men klant en door jullie te laat leveren hoop mizere gehad dus denk niet meer te bestellen bij jullie en dag na dien in huis klopt ook niet he
Beste meneer Schouwveger, Bedankt voor uw beoordeling. Ik heb uw order even nagekeken en ik zie dat er het een en ander mis is gegaan omdat we voor deze levering een andere vervoerder moesten inzetten, waardoor de levertijd langer was dan normaal. Excuses voor het ongemak, Met vriendelijke groet, Rosa Quofi.nl
Pluspunten
Alles is naar wens verlopen
Pluspunten
Alles snel en goed geleverd
Pluspunten
Prijs kwaliteit in orde en snelle levering
Pluspunten
Alles helder en netjes afgehandeld.
Pluspunten
Snelle levering van het juiste product
VerbeterpuntenCommunicatie over de verzending van een order kwam laat op, waardoor de indruk ontstond dat ze dit niet binnen de gestelde termijn konden leveren. Dit hebben ze echter wel gerealiseerd.
Pluspunten
Geeft duidelijk reactie
de qualiteit van de stofzuigerzakken is slecht.
Pluspunten
zeer snelle levering, netjes verpakt, prijs zeer goed
Pluspunten
prettige telefonische helpdesk
Pluspunten
communicatie
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire