Pluspunten
Alles is perfect verlopen
Verbeterpunten????
Pluspunten
Eerlijk,goede comunicatie, kwaliteit en niet duur
VerbeterpuntenIk zou zelf graag meerdere fotos bij producten willen zien en een wat uitgebreidere beschrijfing. Verder kan ik geen verbeterpunten bedenken.
Pluspunten
vriendelijk en steeds ter hulp komen met een oplossing.
VerbeterpuntenSpijtig dat een evt retour uit België op kosten komt van de afzender, en in Nederland is het gratis.
Factuur per mail versturen na levering
Als je ingelogd bent zijn de prijzen opeens net een beetje hoger. Ik heb daardoor afgezien van bestellen.
Pluspunten
De snelle levering was top. Ik moest het apparaat in elkaar zetten en had het materiaal nodig. Rond 21 uur besteld, de ochtend van de volgende dag ontvangen. Een score van 9 voor de prijs heeft misschien te maken met het product zelf. Dit is overal prijzig.
Pluspunten
Scherpe prijs, Snelle levering, wat ik van elke webwinkel verwacht.
VerbeterpuntenProberen meer spullen brievenbus pasklaar te maken, ook al heeft orginele verpakking vanuit de fabriek niet de juiste afmetingen.
Pluspunten
-Zeer snel geleverd. -Ik had een paar vragen over het monteren, en kreeg de benodigde info per mail toegezonden. -De chat functie op de site is zeer makkelijk.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Perfecte afhandeling.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelheid van levering.
Pluspunten
Goede communicatie; één van de dingen die ik bestelde, was niet in voorraad maar werd toch snel geleverd.
Pluspunten
Snelle en goede levertijd, erg hulpzaam aan de telefoon.
VerbeterpuntenIk mis alleen een factuur, voor de garantie??
Pluspunten
Snel netjes geleverd zoals het hoort !
Pluspunten
Klantvriedelijk
Pluspunten
Alles perfect gelopen
VerbeterpuntenGa zo door, perfect
levering kan duidelijker maar ligt meer aan pakketbezorgdienst.
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire