Pluspunten
Prijs : goedkoopst Communicatie : niets op aan te merken
VerbeterpuntenKwaliteit : zat een deuk in de rail maar na montage niet opvallend en werkt verder goed Levertijd : Donderdag gebeld, zou vrijdag binnen zijn , dus niet . Zaterdag uitslapen dan maar
Pluspunten
Beste prijs en goede levering
VerbeterpuntenBeloofde mail over verzending bleef uit, maar het product kwam wel!
Ik bestel Bison Polymax High Tack Express 6307554 a € 8,99 en krijg een pakketje Griffon Polymax High Tack Express 6303764. Vraag is dan of ik dan met een ander, eventueel minder product afgescheept wordt? In ieder geval had er enige uitleg gegeven kunnen worden. Op gebied van communicatie valt er dus nog het nodige te verbeteren. Het zijn de kleine dingen die het hem doen. Ik neem zonder meer aan dat mijn product zal plakken, maar ik voel me toch een tikkie in de boot genomen.
Pluspunten
Mijn konijn is blij met de spullen
VerbeterpuntenDe prijs kan wel iets lager
Pluspunten
Alles top
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Ze hadden als enige webshop het product dat ik zocht.
VerbeterpuntenCommunicatie rondom levering. Ik heb een orderbevestiging gehad, waarin stond dat ik nog een mail zou ontvangen met een track en tracecode, maar deze heb ik nooit ontvangen. Mijn artikel is kwetsbaar voor verbuiging, maar was tijdens de verzending slechts ingewikkeld in plastic. Hoewel mijn artikel intact is gearriveerd, verwacht ik wel wat meer van het verpakken.
Pluspunten
Vlotte levering van produkt en een zeer snelle communicatie d.m.v. mail.
Pluspunten
naam en telefoonnummer voor als er wat te vragen is ,vind ik positief
Pluspunten
Snelle levering. Akte: geen portokosten
Pluspunten
Snel en goed geleverd
Pluspunten
Prijs en kwaliteit
Verbeterpuntensnelheid/levertijd
Het track en trace nr was niet doorgekomen , maar na 1 belletje top geholpen dikke 10
Pluspunten
snelle afhandeling ook vervanging product na schade direct correct opgelost
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Quofi doet wat het beloofd.
VerbeterpuntenVooralsnog geen.
Pluspunten
Pluspunten
Goede indruk gekregen van dit bedrijf.
Pluspunten
Goede acties.
Pluspunten
Eigenlijk zoals het hoort. Je besteld en de volgende dag is het binnen
VerbeterpuntenGa zo door
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire