Pluspunten
ontzettend snelle levering
VerbeterpuntenJammer volgende dag nog wat bij willen bestellen doch kwam niet verder op de website kon bestelling niet afronden. ook na 2 dagen niet meer dan maar naar de concurrent.
Pluspunten
Goede prijs en werd volgens afspraak geleverd
VerbeterpuntenSnellere communicatie
Mijn bestelling werd niet bezorgd door PostNL. Er was dus ook geen track-trace. Misschien valt er met de overige bezorgdiensten ook een afspraak te maken over het contacteren van klanten over bezorgtijden.
Pluspunten
Snel en correct
VerbeterpuntenSteeds gratis verzending vanaf 20 euro.
Pluspunten
Ik bestel een product voor een supermooie prijs en het wordt in twee dagen geleverd. Wat kan je daarover zeggen? Helemaal prima zoals het hoort.
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Prefect. Prefessionele afhandeling van de bestelling. Ivm een levertijd die vantevoren duidelijk was, werd ik goed op de hoogte gehouden.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Snelle levering. Plus er was een actie gratis levering wat het interessant maakt voor het bestellen van kleine aantallen. Dit is voor mij de reden voor een positieve review. Valt de gratis levering weg is het een webshop zoals er wel meerdere zijn.
Pluspunten
Na 1 bestelling die perfect verlopen is kan ik nog niet meer vertellen als bravo Quofi.nl. :)
Pluspunten
Ga zo door....(stond vroeger ook altijd op mijn rapport) hahahaha.Wat goed is moet je niet veranderen
VerbeterpuntenNee hoor alles was prima en zoals vermeld de volgende dag in huis
Pluspunten
Ik had een vraag die niet gelijk beantwoord kon worden. Een korte tijd later werd ik gebeld met het antwoord en geen dagen moeten wachten op een antwoord. Prima!!!!!!!
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
alles is posiitief je word goed behandeld
Verbeterpuntenheb ik niet
Pluspunten
Prijs is goed zolang je exact weet wat je nodig hebt.
VerbeterpuntenHet is inmiddels duidelijk dat het bedrijf zich minder richt op consumenten: Maatvoeringen bij hang en sluitwerk staan er niet bij waarmee je exact moet weten wat je nodig hebt. Ik heb twee keer een pakket retour moeten sturen als gevolg hiervan. Teruggave geld duurt daarnaast (te) lang voor een webwinkel.
Pluspunten
Snel levering en goed prijs kwaliteitsdienst verhouding
Pluspunten
Goede prijs en snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering en prima kwaliteit!
Pluspunten
Zeker aanbevelen
Verbeterpunten???
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire