Pluspunten
goed en gemakkelijk te vinden
Verbeterpuntenheb geen verbeterpunten
Pluspunten
Snelle levering en goed contakt
VerbeterpuntenGeen verbeter punten.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteitverhouding, snelle levering
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Snelle levering en netjes
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
snel geleverd
VerbeterpuntenGeenidee
Pluspunten
Prettig te woord gestaan per telefoon ,goed advies gekregen ,snelle levering ,prijzen aanzienlijk beter dan bij aankoop in een reguliere winkel.Kortom , prima zaak.
Pluspunten
Leveringstijd naar verwachting dus goed.
VerbeterpuntenBeter aangeven wat de consument koopt. In dit geval dacht ik een setje van 4 onderzetdopjes voor mijn huishoudtrap van Altrex te krijgen maar ik ontving er slechts 2!
Beste Martien, Bedankt voor uw beoordeling. We hebben inmiddels uw credit verwerkt en het geld teruggestort op uw rekening. Excuses dat dit wat vertraagd was. Dit komt namelijk doordat we uw spullen wel retour hadden gekregen, maar geen gegevens hadden waar het vandaan kwam. Het geld staat zo snel mogelijk bij u op de rekening. Nogmaals excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Rosa Quofi.nl
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie mbt leveringsvooruitgang. Zo zie ik het graag.
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door
De grepen die ik heb besteld zijn met 3 stippen, deze had ik niet besteld, ik had geheel gladde grepen besteld.
Pluspunten
Snelle keurige levering volgens afspraak
Pluspunten
Gratis verzenden en ook gratis retour wanneer de bestelde materialen toch niet nodig blijken te zijn.
VerbeterpuntenGraag producten zorgvuldiger verpakken. Zonde als spullen onnodig beschadigen tijdens transport.
Pluspunten
Volgende dag bezorgd!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Op afgesproken datum is het juiste product geleverd.
VerbeterpuntenVanuit Quofi was het goed geregeld maar het bezorgbedrijf heeft het bij de buren afgegeven zonder bij ons een bericht achter te laten.
Pluspunten
Zeer scherpe prijs, ondanks dat het product niet op voorrad was redelijk vlot geleverd.
VerbeterpuntenIn de communicatie keurig aangegeven dat het product niet op voorraad was en z.s.m. Te leveren. Z.s.m. Is initieel wat vaag, zeker omdat het niet geheel duidelijk was of het product wel geleverd kan worden. Product was licht ingedeukt.
Pluspunten
Bij vragen snel antwoord!
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire