Pluspunten
VerbeterpuntenIk had aangeven dat het maandag geleverd kon worden. Dit werd al eerder gedaan alleen waren er toen niet thuis. Vandaar dat ik had aangegeven dat het maandag geleverd kon worden.
Pluspunten
Communicatie zo wel telefonisch als via de mail, was zeer goed.
VerbeterpuntenFoto's moeten de werkelijkheid aangeven: 1) kleur indicatie klopte niet met foto 2) accessoires klopte niet met foto
Pluspunten
Snel en goedkoop
Pluspunten
Ik ben pas positief als het bestelde wordt geleverd.
VerbeterpuntenTip!een mail met track en trace code simpel maken geen pakbon sturen dit meer internet shop maken is nu waardeloos systeem. Geen idee wanneer het pakket wordt geleverd. Communicatie hierover kan beter.
Beste meneer Kamstra, Bedankt voor de beoordeling en de tips! Ik heb het even uitgezocht voor u er was iets mis gegaan met de bestelling, vandaar dat hij wat later bij u komt. Uw order heeft wel degelijk een track en trace deze stuur ik privé naar u toe. Excuses voor het ongemak, Met vriendelijke groet, Rosa, Quofi.nl
Pluspunten
VerbeterpuntenLevertijd - service - en op het moment dat een product defect wordt terug gestuurd, stuur a.u.b. vanuit je eigen voorraad een nieuw product naar de klant, wacht niet tot dat de defecte repareer wordt.
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs!
Pluspunten
prima service, snelle levering zeer gunstige prijs
Verbeterpuntennihil
Pluspunten
Ze hebben professionele artikelen.
Pluspunten
Gewoon alles correct
Het product werd niet op de afgesproken datum geleverd.
Pluspunten
Snel geleverd en betrouwbare producten.
Pluspunten
Na telefoontje met klantenservice retourformulier ontvangen. Ongewenst product zonder kosten geretourneerd en zonder extra kosten juiste product ontvangen. Prijsverschil is teruggestort. Online-catalogus is inmiddels aangepast.
VerbeterpuntenOnbetrouwbare online-catalogus. Dit is onaanvaardbaar voor webwinkel. Dit moet echt verbeterd! Product besteld op basis van afbeelding (met afmetingen) in online-catalogus. Na levering (en betaling!) bleek ongewenst product geleverd, omdat er foutieve afbeelding bij product stond in online-catalogus.
Beste Pieter, Bedankt voor uw beoordeling. Erg vervelend dat het fout is gegaan door de foutieve afbeelding, dat is zeker niet de bedoeling. Ik ga ernaar laten kijken zodat de afbeelding aangepast kan worden naar de juiste. Excuses voor het ongemak, Met vriendelijke groet, Quofi.nl
Niet wat ik gevraagd had
Beste Frits, Bedankt voor uw beoordeling. We vinden het jammer dat we niet aan uw wensen hebben kunnen voldoen. Mocht uw bestelling niet kloppen dan kunt u altijd even contact opnemen met [email protected]. Wij helpen u graag verder. Excuses voor het ongemak, Met vriendelijke groet, Quofi.nl
Pluspunten
Goede communicatie; snelle levering
Pluspunten
Hele goede prijs kwaliteit verhouding Het artikel zat goed verpakt!
VerbeterpuntenHet is niet zo'n bekende website. Misschien door de 'engelse?' naam voor mijn idee?
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire