Pluspunten
Laagste prijs Snelle levering Zeer goed ingepakt
Pluspunten
Supersnelle bezorging en de medewerker aan de telefoon dacht ook mee.
VerbeterpuntenNiet
VerbeterpuntenScherpere prijzen
Pluspunten
Zeer positief! De bestelling die ik had gedaan (rooster afzuigkap) was beschadigd toen ik het uitpakte. Ik heb gebeld en kreeg een dame aan de lijn die er meteen voor heeft gezorgd dat ik de volgende dag een nieuwe kreeg toegezonden.
Pluspunten
Je krijgt waar voor je geld
Pluspunten
Erg goed
VerbeterpuntenDit mailtje verzenden als het product is geleverg.
Pluspunten
gewoon prima verzorging, serves en levering. Eerste keer bij jullie besteld. Gaat hem dus vaker worden. dank jullie wel.
Pluspunten
Duidelijke catalogus. Snelle en correcte levering. Geen verrassingen.
VerbeterpuntenMijn bestelling was erg klein. Had ipv doosje ook een brievenbuspakje of enveloppe kunnen zijn.
Pluspunten
Alles correct volgens afspraak !
VerbeterpuntenHouden zo.
Pluspunten
vlot besteld/ bezorgd, niet duur, geen verz kosten
Zoekfunctie website en indeling producten onduidelijk door de grote hoeveelheid producten, betere indeling en filtering moet mogelijk zijn.
Pluspunten
Snelle en duidelijke reactie op een vraag/email.
VerbeterpuntenLevertijd was iets langer dan verwacht. (ging om twee dagen, dus niets ergs)
Pluspunten
Pluspunten
correcte snelle levering op opgegeven adres
vanwege storing in magazijn 1 dag later geleverd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
we hadden ons product vrijdag aangekocht en dachten dus dat dit maandag zou aankomen. Tot onze verrassing was het er de volgende dag al! Dit vonden we super :)
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire