Ga zo door!
Pluspunten
Verzenden snel en goed wordt afgrendelde
Pluspunten
Ging snel en beste prijs
VerbeterpuntenIn mijn geval geen.
Pluspunten
snel en goede levering
Pluspunten
Snelle levering, prima prijs
Pluspunten
Professioneel gereedschap
Pluspunten
Hele snelle levertijd en goede kwaliteit geleverd
VerbeterpuntenEigenlijk niks het is een uitstekend bedrijf
Pluspunten
Goede prijzen. Vlotte levering.
Pluspunten
2stuks lade geleiderail set besteld, bij afleveren 1 railset beschadigd, na kort mailtje met foto's direct reactie ontvangen.....24 Uur later nieuwe set afgeleverd! Klasse Service!
Pluspunten
Goede communicatie en snelle levering
VerbeterpuntenMisschien een track en trace code
Pluspunten
Goed bereikbaar en aan de telefoon komen zij proffesioneel over. Ik kon het bedrijf niet, maar omdat zij goedkoop waren ben ik gaan kijken. De website is overzichtelijk en functioneel.
VerbeterpuntenIk kende het bedrijf helemaal niet.... zonde! Voor mij is het niet duidelijk of het bedrijf een normale bouwmarkt is of een specialist.
Pluspunten
Snelle levering, niet te duur.
Verpakking was slecht. Product licht beschadigd ontvangen. De kwaliteit van de profielen valt tegen,. Zeer slap plastic.
Beste Erik, Bedankt voor uw beoordeling. Het is niet de bedoeling dat uw aankoop onderweg beschadigd raakt. Ik ga een melding maken bij logistiek dat we zorgvuldiger met de bestellingen moeten omgaan of even kunnen kijken naar de verpakking van het product. Vanwege de tegenvallende levering en kwaliteit zorg ik voor een passende tegemoetkoming. Excuses voor het ongemak en hopelijk tot snel bij Quofi.nl Met vriendelijke groet, Quofi.nl
Pluspunten
Correct en snel geleverd!
Product kwam niet overeen met info op site
Pluspunten
De gemaakte afspraken keurig nagekomen.
VerbeterpuntenKan ik niet bedenken.
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire