Pluspunten
prima snelle levering. duidelijke website
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering
VerbeterpuntenZou er geen kunnen bedenken !
Pluspunten
Geleverde spullen van goede kwaliteit
VerbeterpuntenHet verzenden is drama 2x fout gegaan in 3 dagen
Beste Mark, We hebben je verzending nog eens onder de loep gehouden. Ik zie dat het een en ander is misgegaan bij het invoeren van het factuur en bezorgadres er was geen huisnummer doorgekomen. Vervelend dat het mis is gegaan, in het vervolg gaan wij hier beter op letten of adressen compleet zijn aangeleverd. Excuses voor het ongemak en alsnog succes met je aankoop. Met vriendelijke groet, Quofi.nl
Pluspunten
Snelle en duidelijke communicatie! Ik had een foutje gemaakt bij de opgave van mijn mailadres. Na verzoek om aanpassing meteen hersteld. Goedkoopste aanbieder van het bestelde product en geen verzendkosten. Super!
VerbeterpuntenMailadres ter controle nog een keer laten invoeren.
Pluspunten
Goed en snel geleverd. Voor een beschadigde tafelpoot al een nieuwe gezonden voor ik het beschadigde exemplaar al had geretourneerd. Dus super service
VerbeterpuntenZo door gaan
Pluspunten
Heeft aan mijn verwachting voldaan.
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door. Werkt goed zo.
Pluspunten
Goede uitleg op internet van het te kopen product
VerbeterpuntenGeen! Wij hebben niets aan te merken
Pluspunten
Bestel al een paar jaar bij dit bedrijf en ben er altijd te spreken over. Leveren snel en hebben goede kwaliteit producten.
Pluspunten
Prima producten, prima levering.
VerbeterpuntenIn mijn geval werd door een externe partij vervoerd, waarbij geen track & trace code aanwezig was, terwijl volgens de website altijd met track & trace code wordt verstuurd
Pluspunten
Ziet et prima uit
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
mooie prijs en snelle levering
De folie was zo dun dat het amper verduisterde. Terwijl ik heb gezocht op verduisterende folie. 8 maal dubbel gevouwen was pas het effect dat gewenst was. Dan gebruiken we dus 8 maal zoveel dan bedoeld.
Beste meneer Bisschof, Ik heb je order even bekeken en ik denk dat er een misverstand is ontstaan met het kiezen van deze folie ter verduistering. Deze folie is hiervoor niet geschikt. Zoals in de beschrijving staat is folie wel geschikt voor het beschermen van stenen en bouwmaterialen en ook voor het beschermen tegen vocht bij betonvloeren. Ik kan je momenteel helaas geen alternatief aanbieden. Mocht je in het vervolg twijfels hebben over een artikel dan kun je gebruik maken van onze livechat. Zij helpen je graag verder! Excuses voor het ongemak, Met vriendelijke groet, Quofi.nl
Pluspunten
Snel, makkelijk, overzichtelijk
geen
Pluspunten
Goed product goede levering
Pluspunten
Zeer communicatief, heel erg prettig en professioneel.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Communicatie
VerbeterpuntenOrdersysteem werktte niet dus order niet geleverd volgende dag
Pluspunten
Gelijk antwoord op mijn vragen via de chat-functie. Product gunstig geprijsd. Snel geleverd via track&trace. Gratis verzenden.
VerbeterpuntenGeen. Misschien een kleinere verpakking van 50 st i.p.v. 100 stuks schroeven.
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire