Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Levertijd goed!
VerbeterpuntenCommunicatie, met klanten ; zowel telefonisch, email kan echt wel beter! Ik vind dit een van de belangrijkste punten!!!!!!!Maar de manier waarop het product is bezorgd en achtergelaten; Schande! Heel onverschillig en onverantwoordelijk van de koerier!!!!! Ik kwam dinsdag 6 dec jl. tegen 13.00u thuis. Tot mijn verbazing zag ik dat het product (schuifdeurrail artikel: 100391312) even gewoon bij de hoofdingang buiten was neergezet!!!!! Nou is het goed afgelopen,maar u begrijpt dat het voor hetzelfde geld ook zo door iemand meegenomen had kunnen worden. Ik bestel veel online, en het product wordt persoonlijk aan mij overhandigt zo niet dan haal ik het bij een depot op, waar het dan wordt afgeleverd!! Dat is de normale procedure!!!!! Ik zou dit bedrijf niet aanbevelen!!!
Geachte meneer/mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling. wij begrijpen dat de manier van leveren niet is gegaan zoals het hoort. Wij maken hiervan een melding, zodat we dit kunnen voorkomen in de toekomst. Om u tegemoet te komen hebben wij u per mail een compensatie gestuurd. Excuses voor het ongemak. Wij wensen u alsnog succes met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Quofi.nl
Pluspunten
Heldere website, duidelijke communicatie, snelle levering.
Pluspunten
Pluspunten
nauw alles is goed verlopen. Het cadeau was op tijd
Verbeterpuntennee nu niet
Pluspunten
Veel producten voor een goede prijs!
VerbeterpuntenAantal producten moeten per tien gekocht worden, als particulier wil je graag af en toe maar 1 stuk kopen.
Pluspunten
Snel volgende dag in huis. Op de foto stond er meer namelijk het hele deel, in de beschrijving stond dat het maar om de helft ging
VerbeterpuntenEerlijker zijn met de foto's en de beschrijving
Beste Jan, Bedankt voor uw beoordeling en uw scherpe blik. We begrijpen dat de foto tot enige verwarring leidt. We geven uw signaal door en letten voortaan beter op of de afbeelding klopt met de afbeelding. Excuses voor het ongemak, maar succes met de aankoop. Met vriendelijke groet, Quofi.nl
Pluspunten
Betrouwbaar goede service
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Was eigenlijk iets te laat met bestellen maar kreeg het bestelde artilel netjes andere dag geleverd
Pluspunten
Snelle levering. Goede site
Pluspunten
Goede service digitaal alles overzichtelijk, en snelle bezorging.
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
Levering binnen 24 uur is niet niet gelukt. Dit staat wel op de website: Voor 21:30 besteld....morgen in huis. Advies: Geen loze belofte doen
VerbeterpuntenZie voorgaande punt
Pluspunten
Elk aspect was prima in orde.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelelevering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel geleverd en goedkoop. Gratis verzending boven de 20 euro. Hadden het betreffende artikel op voorraad.
Pluspunten
Telefonisch goed bereikbaar en ik had de verkeerde maat schoenen besteld en binnen een paar dagen had ik de juiste maat binnen
VerbeterpuntenGeen verbeter punten
Pluspunten
Goede serves
Verbeterpunten-
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire