Pluspunten
VerbeterpuntenTrack en trace code werkte niet bij post.nl
Pluspunten
supersnel geleverd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenMeer informatie over afhaalpunten. Ik zou kunnen overwegen om het product af te halen, maar vond geen passende afhaalpunt.
Ik zou niet weten wat er beter kan.
Pluspunten
- mijn complimenten voor de behandeling en afhandeling van een bestelling via internet. De snelheid van behandeling en de aflevering waren conform de toezeggingen op jullie website; - de prijs van het produkt (dakmortel) was aanzienlijk lager dan bij andere bedrijven en er werden ook nog eens geen verzendkosten in rekening gebracht
Verbeterpuntenbestelling was mijn eerste ervaring en die is goed, Dus geen verbeterpunten.
Pluspunten
goede producten snelle levering nette prijzen
Pluspunten
snelle levering vlgs afspraak
Pluspunten
Snel en goed
VerbeterpuntenGeen
Online bestelling ook op maandag leveren.
Pluspunten
Goeie snelle levering, netjes verpakt
VerbeterpuntenNvt
Ik heb helaas Mijn bestelde zending niet ontvangen. Mijns inziens licht dit aan post NL Maar in zijn geheel ben ik niet blij
Pluspunten
Bijzonder snelle levering
Pluspunten
snel gratis levering al vanaf 20 euro gratis retour snel geleverd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Beste prijs, binnen 24 uur geleverd, duidelijke website, duidelijk gecommuniceerd.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prijs Levertijd Kwalitatief goed product
VerbeterpuntenTip: ga zo door. ;-)
Pluspunten
snelle afhandeling. Zeggen goed wat ze doen en doen wat ze zeggen
Pluspunten
Prima overzichtelijke website. Stipte afhandeling en levering!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs.
VerbeterpuntenMail dienst zou opgeschoond mogen worden (onnodig xml bestand meesturen en niet werkende afbeeldingen in de mail)
Pluspunten
Goede service en snelle levering.
Pluspunten
er werd na de bestelling gemaild dat het niet in voorraad was, maar het is dan in orde gekomen nadat ik naar andere soort schroeven kon veranderen zodat het een dag later toch nog kon geleverd worden.
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire