Pluspunten
Gratis retour service
Pluspunten
VerbeterpuntenDe kwaliteit van de 200 meter koord van 1mm is slecht. Onregelmatig en zeer los gevlochten, beschadigd halverwege de spoel en maar 160 meter op de spoel.
Beste Norbert, Dit is inderdaad zeer vervelend. Als het goed is heeft u van onze klantenservice 4 nieuwe rollen gratis nageleverd gekregen. Met vriendelijke groet, Quofi.nl
Pluspunten
een zeer snelle aflevering van het product
Pluspunten
Prima aanbod, snelle levertijden en goedkope bezorging
VerbeterpuntenZo uit mn hoofd geen
Pluspunten
VerbeterpuntenHet product is in 2 kleuren te koop. Het was lastig om via de website te bepalen wat de juiste kleur/product was.
Pluspunten
Nette shop met zeer nette prijzen
VerbeterpuntenDe website kan beter. Op iphone 6 telefoon kon ik de menu's niet openen
Pluspunten
Supersnelle levering! Vrijdagavond besteld, onverwacht zaterdagmiddag in huis. Ook al konden we pas kiezen voor de maandag wat betreft leveren.
Pluspunten
Mijn onderdeel paste helaas niet. Zonder probleem een nieuw product geadviseerd gekregen en om geruild
Pluspunten
Seer smelled levering
Pluspunten
Makkelijk te bestellen, snelle levering, ordelijke mails.
Verbeterpuntenal die mails na orderplaatsing vind ik best veel.
Pluspunten
De communicatie mag iets beter. Na de bestelling duurde het langer dan verwacht voordat ik een antwoord kreeg. Hierna ging het goed.
VerbeterpuntenCommunicatie met transporteur kan nog verbeterd worden. Pakje is al binnen hoewel volgens de informatie van de transporteur (via een app) pakje onbekend is.
Pluspunten
Snelle verzending
VerbeterpuntenPakje kon ook door brievenbus
Pluspunten
Product is uiteindelijk wel geleverd maar dat is toch lastig een positief punt te noemen
VerbeterpuntenVoorraad beheer Communicatie naar de klant Proactief zijn
Geachte, Bedankt voor uw beoordeling. Het uitleveren heeft wat langer geduurd dan zou moeten zijn omdat we het bestelde product uit een vestiging retour hebben gehaald.(geen standaard voorraad artikel) We zullen dit scherp in de gaten houden dat eea sneller verloopt. met vriendelijke groet, Quofi.nl
Pluspunten
Snelle levering, goed op de hoogte gehouden per mail
VerbeterpuntenAssortiment
Pluspunten
Zeer snelle levering!
VerbeterpuntenTrack en trace van externe vervoerder werkt niet; wel die van PostNL.
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering, netjes verpakt.
Pluspunten
prima verzorgd en geleverd
Verbeterpuntende foto op de site over het product mag wat duidelijker
Pluspunten
Zeer betrouwbaar
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire