Manier van leveren tijdig aangeven.
Geachte heer/mevrouw. Bedankt voor uw beoordeling. Ik zie dat de beoordeling goed is, alleen zie ik dat het eindcijfer onvoldoende is. Graag willen we weten wat er niet goed is gegaan met deze bestelling, of indien het goed is gegaan vragen om uw beoordeling aan te willen passen. We horen het graag. met vriendelike groet, Quofi.nl
Pluspunten
Het bestelling via de mail ging heel goed en de betaling van het product via IDEAl ging uitstekend. Ook de prijs vond ik heel geschikt. De bevestiging van de bestelling en de betaling kreeg ik na den paar minuten al in mijn mailbox. Ondanks dat ik mijn product op 30/12 bestelde, werd het 30/12 al om 10 uur bezorgd. Dat vond ik heel snel, dit had ik echt niet verwacht, fantasties.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle reactie op mail met duidelijke antwoord fantastisch snelle levering
Verbeterpuntenverlopen aanbiedingen nog steeds op de site
Pluspunten
mijn opmerking over een levering is door Quofi op een zeer sportieve wijze opgelost door toezending van een extra set handvatten geheel belangenloos. KLASSE!
Pluspunten
Goed assortiment tegen scherpe prijs. Toen ik eenmaal op internet gevonden had welk deurbeslag ik nodig had voor onze binnendeuren, bleek het niet eenvoudig dit te bestellen. Via deze site gemakkelijk de juiste spullen kunnen bestellen dankzij een goede beschrijving van de producten. Snelle levering en correcte maat..
VerbeterpuntenUitleg over kleuren F1 en F2
Pluspunten
Voordelig, snelle levering, wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling/levering, keurig verpakt.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
de bestelling is heel snel geleverd s,avonds besteld de andere dag geleverd
Pluspunten
positieve.
Pluspunten
snelle afhandeling goederen
Pluspunten
1e ervaring , een hele goede ervaring!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
ik heb voor de eerste keer gekocht ,bedrijf is betrouwbaar ,snelle levering en de produkten zijn ook heel goed van kwaliteit en betaalbaar.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
ik kende het bedrijf niet. Het product, de prijs en de snelheid van handelen heeft mij positief verrast.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle levertijd
VerbeterpuntenBij wijzigingen binnen order-picken ,zorgen dat wijziging erdoor komt en niet opsturen als alles niet compleet is.
Pluspunten
Snel, correct en met zorg afgeleverd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
What you see is what you get. Gunstige prijs, belofte wordt waargemaakt.
Verbeterpunten-
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire