slechter dan verwacht

Ze spammen he om het te beoordelen. Bah de rest van de service is niet bijzonder.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De firma heeft onmiddellijk geantwoord op de vraag van onze zoon i.v.m een item dat hij nodig had voor zijn geïntegreerde proef op school. We hebben onmiddellijk de bestelling geplaatst. Twee dagen nadat hij zijn vraag had gesteld had hij het nodige voor zijn proef reeds ontvangen. Top!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

nette en snelle levering en betrouwbaar zou iedereen aanraden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles verliep zoals het moet, gemakkelijk om te bestellen en zeer snelle levering. Top!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede & snelle communicatie, prima prijs, zeer snelle & gratis levering. Wat kan ik meer wensen?! Bedankt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering tegen zeer goede prijs

goede service, goed behandeld

Pluspunten

perfect, na de middag besteld, volgende dag keurig afgeleverd, dikke TOP!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, goed, top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer duidelijk en goed

Ga zo door met als

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gewoon alles goed geregeld.

Niet nodig

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Redelijk assortiment, prijs van veel zaken goedkoper dan andere shops (voor hetzelfde product). Redelijk snel geholpen via de telefonische klantenservice.

Er wordt geen inschatting gegeven van levertijd anders dan langer dan 2 dagen. Het is dus maar gokken hoe lang het dan duurt. Ik kan mijn order niet inzien via het web portaal dus geen idee over hoe lang het duurt. Ik zou graag een deel-levering optie hebben. Al mijn producten konden in 1 doos ipv 2.

voldoende, een redelijke ervaring

Mijn bestelling werd, tegen verwachting in, in 2 delen geleverd. een deel kwam een dag later. Op zich geen probleem maar het zou fijn zijn als dat duidelijk gemaakt word. ipv dat ik een deel mis bij het ontvangen van deel 1.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prijs en levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ze staan je behulpzaam en vriendelijk te woord en de levering zoals afgesproken binnen een dag

Geen een aanbeveling

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik was bang dat de levering niet op tijd zou zijn.omdat het een grote lengte was.En ze naar België moest verstuurd worden. Maar positief verast dat de levering er op 2dagen was .daar ik ze in het weekend nodig had.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Helaas ontbrak een deel van de bestelling. Is perfect opgelost.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, uitstekende prijs; inmiddels een tweede bestelling geplaatst en ontvangen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

1 medewerkster heeft mij netjes geïnformeerd over de status.

Medewerker beloofd email voor aanvullende bestelling maar dit blijft uit. Dezelfde medewerker beloofd mij up to date te houden met info over het vervolg echter ook dit blijft uit. Bestelling incompleet geleverd.

Laurent Janssensstraat 101

5048 AR Tilburg

(013) 465 33 55

Over Quofi.nl

Bij Quofi vind je alles voor de klus! Hoe groot je klus ook is, bij Quofi vind je alles dat je nodig hebt voor jouw project. In het uitgebreide assortiment van ruimschoots 30.000 producten scoor je altijd het juiste professionele gereedschap om de klus mee te klaren. Van grote en kleine powertools tot modieus en trendy deurbeslag, of juist van veelzijdig handgereedschappen tot stijlvolle en ijzersterke werkkleding en beschermingsmiddelen. Voor de ware professional en de serieuze klusser vind je bij Quofi jouw nieuwe aanwinst. Klaar je klus met Quofi. Vind je nieuwe Powertools bij Quofi Van schroefmachines in zakformaat tot boorhamers en betonmolens. Jouw nieuwe Powertool wil je kopen bij één van de grootste verkopers van professioneel elektrisch gereedschap. In je zoektocht naar een nieuwe machine op accu of juist bedraad, voor elke klus hebben wij wat wils. Profiteer van meer dan 30 verschillende fabrikanten met bijna 2500 verschillende powertools. Ook voor onderdelen en onderhoud ben je bij Quofi aan het juiste adres. Zo houd je jouw powertool in topstaat en blijf je van het ene naar het andere project vliegen. Vertrouwd klussen met Quofi Voor het uitvoeren van je nieuwe project zoek je A-merken van topkwaliteit die je terugvindt in de webshop van Quofi. Klus met een goed gevoel en de zekerheid van kwaliteit met de voordelen van Quofi: - Meer dan 15.000 producten op voorraad - Ruim 30.000 product in het assortiment - Gratis verzending vanaf € 100,- - Voor 21:30u besteld, dezelfde dag verzonden - Levering door heel Nederland en België - Specialist in handgereedschap, werkkleding, chemie, elektrisch gereedschap en deurbeslag