goede service, goed behandeld

het versturen van de mail s’ morgens op de zelfde dag als het pakket komt liever de avond er voor, zodat je nog iets kunt regelen als je die dag wat gepland hebt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlugge levering

betaling met Visa, Amex of Mastercard zou ook mogelijk moeten zijn. Produkten waren wel vuil (veel stof op de dozen).

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelheid van leveren en beste prijs

Naamsbekendheid vergroten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle levering, waarvoor dank

goede service, goed behandeld

Let op leverdatum als die later gewenst is. Ik was gelukkig toevallig thuis tussen twee bezoeken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede kwaliteit prijsverhoging en accurate levering.

Actiecode-kortingen: Ik had beter 2 aparte bestellingen van boven €60,- kunnen doen. Dan had ik 2 x €10 korting kunnen krijgen. Dit vind ik wel jammer.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Na wat uitzoekwerk bleek dit bedrijf de goedkoopste te zijn, hetgeen dat bij mij het zwaarste mee telt. Daarnaast kwam ik er achter dat het een onderdeel is van Destil. Waar ik al langer klant ben.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Sneller geleverd dan verwacht, helemaal goed

Zo doorgaan

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Product was defect. Op maandag teruggestuurd en woensdag werd een nieuw exemplaar bezorgd. Super snel. Een tien met een griffel.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer snelle levering

Met sommige artikelen zijn jullie echt veel te duur Het gaat mij als klant echt over wat er betaald moet worden alleen deze clips waren spot goedkoop Ik doe ook veel zaken met Toolstation

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Deel van mijn bestelling kwam helaas beschadigd aan. De volgende dag had ik de vervanging al binnen. Top opgelost!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima. Alles volgens afspraak

Had ook via brievenbuspost gekund

goede service, goed behandeld

Pluspunten

ze maakten waar wat ze op internet beloofden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ruime keus en bovengenoemde punten

ik vond de site enigszins verwarrend door genoemde hoeveelhede, bv per 4. Kun je dan ook 1 bestellen? Schrikt mij een beetje af. Mijn eerste bestelling was via bol.com, mijn tweede rechtstreeks, maar mijn derde niet gedaan.

voldoende, een redelijke ervaring

zo doorgaan

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het product kwam kapot aan dat was jammer. Maar het werd meteen opgelost. De volgende dag had ik het al in huis. Echt top geregeld.

Ga zo door

Laurent Janssensstraat 101

5048 AR Tilburg

(013) 465 33 55

Over Quofi.nl

Bij Quofi vind je alles voor de klus! Hoe groot je klus ook is, bij Quofi vind je alles dat je nodig hebt voor jouw project. In het uitgebreide assortiment van ruimschoots 30.000 producten scoor je altijd het juiste professionele gereedschap om de klus mee te klaren. Van grote en kleine powertools tot modieus en trendy deurbeslag, of juist van veelzijdig handgereedschappen tot stijlvolle en ijzersterke werkkleding en beschermingsmiddelen. Voor de ware professional en de serieuze klusser vind je bij Quofi jouw nieuwe aanwinst. Klaar je klus met Quofi. Vind je nieuwe Powertools bij Quofi Van schroefmachines in zakformaat tot boorhamers en betonmolens. Jouw nieuwe Powertool wil je kopen bij één van de grootste verkopers van professioneel elektrisch gereedschap. In je zoektocht naar een nieuwe machine op accu of juist bedraad, voor elke klus hebben wij wat wils. Profiteer van meer dan 30 verschillende fabrikanten met bijna 2500 verschillende powertools. Ook voor onderdelen en onderhoud ben je bij Quofi aan het juiste adres. Zo houd je jouw powertool in topstaat en blijf je van het ene naar het andere project vliegen. Vertrouwd klussen met Quofi Voor het uitvoeren van je nieuwe project zoek je A-merken van topkwaliteit die je terugvindt in de webshop van Quofi. Klus met een goed gevoel en de zekerheid van kwaliteit met de voordelen van Quofi: - Meer dan 15.000 producten op voorraad - Ruim 30.000 product in het assortiment - Gratis verzending vanaf € 100,- - Voor 21:30u besteld, dezelfde dag verzonden - Levering door heel Nederland en België - Specialist in handgereedschap, werkkleding, chemie, elektrisch gereedschap en deurbeslag