perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Uiterst tevreden.

Nihil

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ik ben zeer tevreden over mijn bestelling wat betreft de zeer snelle levering , om 21.00 besteld en inderdaad de volgende dag al bezorgd. top

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel bezorgd. Geen verzendkosten. Product goede prijs-kwaliteit verhouding.

U weet niet wanneer het pakje bezorgd wordt. Ik bestelde vrijdag, wilde zaterdag laten bezorgen. Volgens uw website kan dat niet. Klantenservices gebeld: nee op zaterdag zijn er geen bezorgingen. Ik heb daarna maandag geselecteerd en besteld. Ik moest daarom heel hard lachen toen op zaterdag toch mijn pakje keurig werd bezorgd. Maar u weet zelf dus niet wanneer het bezorgd wordt. Ik vond het wel fijn dat het eerder was.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte service en goed geholpen, een jas besteld die een maat te groot was, een medewerker op de chat gesproken en die heeft alles geregeld, de dag erna de jas in juiste maat ontvangen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel en betrouwbaar

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

heldere informatie, zeer snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goed aftersales - kon zonder problemen nog een extra stuks nageleverd krijgen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

's avonds besteld, volgende dag geleverd. Zoals beloofd!

Tip: ik zou het handig vinden als je een bestelling ook bij bv een Kiala punt zou kunnen laten bezorgen om het daar vervolgens zelf op te halen wanneer dat uitkomt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel en goedkoop

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Via webwinkel een product besteld. Na een paar uur kreeg ik een mail met de boodschap dat product niet op voorraad was en bij leverancier in bestelling was gezet en zo spoedig mogelijk geleverd zou worden. Op mijn vraag of "zo spoedig mogelijk" dagen, weken of maanden kon betekenen kreeg 's avonds al weer een bericht dat product de volgende dag geleverd zou worden. Dus, prima webwinkel en uitstekende communicatie.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

alles

voorlopig geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed, duidelijk en betrouwbaar

Wanneer ik 25 deurspioncamera's gekocht heb, verwacht ik wel een kleine korting. Dit valt mij een beetje tegen van uw firma.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk bestellen online, betalen gaat makkelijk via iDEAL Volgende dag al in huis.

Vanaf een bepaald bedrag gratis versturen lijkt mij redelijk, als je kijkt bij bijvoorbeeld bol.com is het vanaf 20 euro gratis versturen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, gunstig geprijsd.

Geen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Perfecte prijs verhouding

Levering slecht te volgen via track en tracé

Laurent Janssensstraat 101

5048 AR Tilburg

(013) 465 33 55

Over Quofi.nl

Bij Quofi vind je alles voor de klus! Hoe groot je klus ook is, bij Quofi vind je alles dat je nodig hebt voor jouw project. In het uitgebreide assortiment van ruimschoots 30.000 producten scoor je altijd het juiste professionele gereedschap om de klus mee te klaren. Van grote en kleine powertools tot modieus en trendy deurbeslag, of juist van veelzijdig handgereedschappen tot stijlvolle en ijzersterke werkkleding en beschermingsmiddelen. Voor de ware professional en de serieuze klusser vind je bij Quofi jouw nieuwe aanwinst. Klaar je klus met Quofi. Vind je nieuwe Powertools bij Quofi Van schroefmachines in zakformaat tot boorhamers en betonmolens. Jouw nieuwe Powertool wil je kopen bij één van de grootste verkopers van professioneel elektrisch gereedschap. In je zoektocht naar een nieuwe machine op accu of juist bedraad, voor elke klus hebben wij wat wils. Profiteer van meer dan 30 verschillende fabrikanten met bijna 2500 verschillende powertools. Ook voor onderdelen en onderhoud ben je bij Quofi aan het juiste adres. Zo houd je jouw powertool in topstaat en blijf je van het ene naar het andere project vliegen. Vertrouwd klussen met Quofi Voor het uitvoeren van je nieuwe project zoek je A-merken van topkwaliteit die je terugvindt in de webshop van Quofi. Klus met een goed gevoel en de zekerheid van kwaliteit met de voordelen van Quofi: - Meer dan 15.000 producten op voorraad - Ruim 30.000 product in het assortiment - Gratis verzending vanaf € 150,- - Voor 17:00u besteld, dezelfde dag verzonden - Levering door heel Nederland en België - Specialist in handgereedschap, werkkleding, chemie, elektrisch gereedschap en deurbeslag