Everything went fast and in high quality

Very fast delivery without any Problem. Thank you. I will come back.

Komt afspraken na en goede kwaliteit van producten

Geen aanmerkingen, gewoon goed

Super en super snel goede producten

zeer goed

Totaal niets op aan te merken

Het artikel was beschadigd tijdens transport en werd zonder provleem kosteloos vervangen

Eer goed

Mijn ervaring is goed met dit bedrijf maar de verpakking had kleinerngekund als wenis gaan kijken naar een stukje milieu .

Altijd gelijk leveren

Goede aanbieding. Goede website en snelle levering

Verpakking kon beter

Slanke lange aluminium profielen van 3 meter besteld, die waren vastgemaakt aan een kartonnen hoeklijn voor transport. de profielen zijn bij transport gebogen, had niet gebeurd bij toepassing van een betere verpakking

Topservice !

Correcte service

Goed product en snel geleverd

Goed als we iet nodig hebben zullen we zeker aan quofi denken

Prijs goed, product goed. Na bestelling geen enkele communicatie geweest. Geen bevestigingsmail, geen verzendinfo of track&trace code. Het was er ineens.

Snel geleverd, fijne website, juiste onderdelen.

Bestelling niet geleverd.

Op 17-12 een bestelling geplaatst. Het product was op voorraad en als ik voor een bepaalde tijd in de avond zou bestellen dan zou ik het product de volgende dag ontvangen. Op 20 december (vrijdag) contact opgenomen en toen werd aangegeven dat ik het maandag (23 december) zou ontvangen. Op maandag 23 december nogmaals contact opgenomen en toen werd aangegeven dat het product in het magazijn was aangekomen, maar door een technische storing niet geleverd kon worden. Ik zou het uiterlijk vrijdag ontvangen (27 december). Vandaag contact opgenomen en de fabrikant geeft aan dat het niet voor februari geleverd zal worden. Met andere woorden: Quofi heeft de boel niet helemaal op orde of zijn ze onbetrouwbaar?

Ervaring nog niet afgerond

Ik kan jullie nog niet beoordelen want ik heb nog niets ontvangen . Bestelnummer 10339020

Goed bezig

Met af en toe een korting code in het pakketje. Zeer fijn mag van mij vaker

Geen goede ervaring

Ik heb de juiste trapvoetjes besteld (voor de juiste trap), maar ze passen niet op de trap.

Perfekt !

Ik ben zeer blij voor mijn bestelling .

Snel, goed en volgens afspraak op tijd geleverd

Een pakket van 3 meter lang werd probleemloos bezorgd.

Zoals we mogen verwachten.

Voorraad klopt, verzending de dag van bestelling en levering een dag later.

Super service

Gewoon goed

Nette prijs én op tijd geleverd.

De afspraken zijn nagekomen

Bestelde artikelen waren volgens catalogus niet op voorraad. Desalnietemin binnen de afgespoken tijd geleverd

uitstekend

snel, correct

Goede aanbiedingen snel geleverd

Laurent Janssensstraat 101

5048 AR Tilburg-noord

(013) 465 33 55

Over Quofi.nl

Bij Quofi vind je alles voor de klus! Hoe groot je klus ook is, bij Quofi vind je alles dat je nodig hebt voor jouw project. In het uitgebreide assortiment van ruimschoots 30.000 producten scoor je altijd het juiste professionele gereedschap om de klus mee te klaren. Van grote en kleine powertools tot modieus en trendy deurbeslag, of juist van veelzijdig handgereedschappen tot stijlvolle en ijzersterke werkkleding en beschermingsmiddelen. Voor de ware professional en de serieuze klusser vind je bij Quofi jouw nieuwe aanwinst. Klaar je klus met Quofi. Vind je nieuwe Powertools bij Quofi Van schroefmachines in zakformaat tot boorhamers en betonmolens. Jouw nieuwe Powertool wil je kopen bij één van de grootste verkopers van professioneel elektrisch gereedschap. In je zoektocht naar een nieuwe machine op accu of juist bedraad, voor elke klus hebben wij wat wils. Profiteer van meer dan 30 verschillende fabrikanten met bijna 2500 verschillende powertools. Ook voor onderdelen en onderhoud ben je bij Quofi aan het juiste adres. Zo houd je jouw powertool in topstaat en blijf je van het ene naar het andere project vliegen. Vertrouwd klussen met Quofi Voor het uitvoeren van je nieuwe project zoek je A-merken van topkwaliteit die je terugvindt in de webshop van Quofi. Klus met een goed gevoel en de zekerheid van kwaliteit met de voordelen van Quofi: - Meer dan 15.000 producten op voorraad - Ruim 30.000 product in het assortiment - Gratis verzending vanaf € 100,- - Voor 21:30u besteld, dezelfde dag verzonden - Levering door heel Nederland en België - Specialist in handgereedschap, werkkleding, chemie, elektrisch gereedschap en deurbeslag