Pluspunten
Mijn eerste ervaring met Quofi. Laagste prijs die ik kon vinden. En volgende dag binnen@ Helemaal top!
Verbeterpunten50% korting voor mij? HahaHahaha. Ik zou verder niets weten namelijk
Pluspunten
verzorgde site en snelle levering.
geen
Pluspunten
Besteld, en inderdaad de volgende dag bezorgd
Pluspunten
snelle levering goede prijs
Product beter verpakken 8 van de 10 handvaten waren beschadigd
Pluspunten
Zeer snelle levertijd !
Pluspunten
VerbeterpuntenWat ik vreemd vond, is dat wanneer je 2 dezelfde producten bestelt, het totaalbedrag wordt vermeerderd met € 0,01.
Pluspunten
Communicatie kwam uit hunzelf toen bleek dat het product een langere levertijd had. Verder geen overbodige communicatie. Ook zeer prettig. Gewoon professioneel.
Pluspunten
zeer snelle levering
Pluspunten
Alle gaat zoals het dient. Zeer snelle levering. Product exact zoals omschreven.
Pluspunten
Bij vragen heel goed bereikbaar. Telefonisch contact prima: bijzonder vriendelijk en 'meedenkend'. Aanrader
VerbeterpuntenBahco beitelset besteld. Door omstandigheden/(mis)communicatie uiteindelijk 3 beitelsets ontvangen waarvan 2 geretourneerd. De verpakking van de eerste set was prima, inclusief plastic luchtkussens. De 2e en 3e set lagen los in de doos; dat komt de kwaliteit van het geleverde gereedschap (een 6-delige beitelset in een houten kistje) beslist niet ten goede. Hopelijk kan hier meer aandacht aan besteed worden... Vriendelijke groet, Anton Schuijt
Pluspunten
Prettig tellefonisch contact .
Pluspunten
- komen de levertijd na zoals aangegeven - houden je goed op de hoogte middels een pakbon met track en trace - overzichtelijke website met goede acties
Pluspunten
word altijd netjes te woord gestaan maar wat er afgesproken word komt niets van terecht
Verbeterpuntenbetere levering regelen want dat slaat echt nergens op
Pluspunten
Een nieuw bedrijf voor mij. Maar snelle levering en ze doen wat ze beloven op de site. Voor herhaling vatbaar.
Pluspunten
Site lag eruit, maar werd goed op de hoogte gehouden.
VerbeterpuntenBij pakbonbericht in de tekst vermelden dat er track/trace mogelijkheid is.
Pluspunten
Een product ging na ruim een jaar stuk. Hoewel er geen garantie meer op zat, werd er door Quofi snel een goede oplossing aangeboden.
Pluspunten
geen
Verbeterpuntenbestellingen niet op tijd , en de helft is er nog niet eens bij
Pluspunten
Nette afhandeling van de bestelling. Niets op aan te merken.
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg-noord 5048 AR