Beter opletten wat er besteld is. Ik had 1 schroevendraaierset besteld en kreeg eerst 1 set netjes geleverd, daarna zou ik voor het bedrag van 1 set nog 24 setjes aangeleverd krijgen. Doordat ik contact met jullie opgenomen heb en aangegeven heb dat dat teveel van het goede was, niks meer vernomen. Ik had graag een bedankje ontvangen. Ik had voor bijna 500,- goederen ontvangen tegen betaling van 20,-.
Pluspunten
Goede service en snel verzonden.
Pluspunten
Extra slot besteld voor garage kanteldeur. Goed en stevig slot en snel geleverd.
Pluspunten
correcte diensten
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Niets op aan te merken, scherpe prijs voor mijn Makita 4 takt bladblazer en supersnel in huis zoals beloofd op de website
Pluspunten
Scherpe prijs voor producten die elders pak duurder zijn. Correct afgehandeld.
Graag producten leveren met beide dezelfde houdbaarheid datum
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
toppertje
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Zeer snel en goedkoop geleverd
Pluspunten
Goede prijs /prestatie.
VerbeterpuntenWebsite met betaal procedure geeft geen melding als het niet gelukt is om wat voor reden dan ook. Tijdens telefonisch contact kwam melding "probeert u het nog maar eens.
Leveringstermijn, nu al dagen wachten op artikel dat eerstvolgende werkdag geleverd zou worden. Nog nooit meergemaakt
Pluspunten
Snelle en goede afhandeling van de bestelling
Pluspunten
Mooi product snelle levering en heel goed verpakt
Pluspunten
Prima en snel geleverd
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg-noord 5048 AR