Pluspunten
Geen bijzonderheden, dus goed.
Pluspunten
Klantvriendelijkheid,snelheid,gratis verzending bij €20,00 ,daarboven redelijke verzendkosten
VerbeterpuntenGeen idee,nog meer artikelen
Pluspunten
Het product wordt geleverd zoals geadverteerd. De tracking is redelijk accuraat.
VerbeterpuntenHet verbaasde me dat de bestelling van vrijdagavond niet op zondag werd geleverd, maar op maandag. Dit vermelden in de veelgestelde vragen helpt verwachtingen van klanten i de juiste richting te sturen.
Pluspunten
Assortiment is breed, sommige producten zijn elders niet of slecht te verkrijgen.
VerbeterpuntenEr wordt een PostNL track and trace link toegestuurd, echter ivm de afmetingen wordt de bestelling met een andere vervoerder getransporteerd. Bezorginformatie blijft dan achterwege. De communicatie die hierover, ook na telefonische consult, wordt gevoerd is ronduit onvriendelijk en slecht. Excuses maar ik kan er niets meer van maken dan dit. Verbeterpunt dus.
Pluspunten
levertijd
Pluspunten
Pluspunten
Communicatie,service en klantvriendeijk
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Prijs-kwaliteit, levertijd
VerbeterpuntenTrack &trace bij levering
Pluspunten
Netjes afgeleverd volgens afspraak
VerbeterpuntenBij leveringen die niet via post.nl lopen, het aflevertijdvak via e-mail communiceren.
Pluspunten
Prima voor elkaar en snel geleverd
Pluspunten
Zeer tevreden al meerdere keren wat besteld en snel geleverd
Pluspunten
Goede en leuke reclame aanbiedingen, snelle levering, betrouwbaar. Daar houden we van
VerbeterpuntenNiets aan veranderen!
Pluspunten
alles vlot verlopen
Pluspunten
Zeer tevreden over de levering en retour nadat ik een foutieve maat had besteld. Geld snel terug en de juiste maat snel geleverd.
VerbeterpuntenGeen.
101 Laurent Janssensstraat