Pluspunten
Super tevreden over advies en leversnelheid : compliment
Pluspunten
Prima prijs, snel geleverd
VerbeterpuntenBestelde product (Flexim) was al verouderd en gedeeltelijk al uitgehard.
Pluspunten
Snelle levering en service
Pluspunten
Snelle afhandeling, ook bij niet aflevering op eerst vooropgestelde datum
Pluspunten
mooi product tegen scherpe prijs en vlotte levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik miste een onderdeel. Dit werd snel en adequaat nageleverd. Prima!
VerbeterpuntenLever geen opengesneden producten. Risico van missen onderdelen en komt niet professioneel over.
Pluspunten
Verscheidenheid aan producten met een goede kwaliteit. Zeer snel antwoord op mij vraag via internet. Doen wat ze beloven de volgende dag is mijn bestelling afgeleverd. Bedrijf is een aanrader en betrouwbaar.
VerbeterpuntenN.V.T
Pluspunten
Vlotte, vriendelijke communicatie indien vragen over je product.
Pluspunten
Duidelijke en goede site makkelijk bestellen.
VerbeterpuntenIk had geen mail gehad wanneer ik de bezorger kon verwachten, ging er zelf vanuit dat het de volgende dag na mail pakbon zou zijn en dit klopte maar dit werd nergens aangegeven
Pluspunten
Goede prijs, snelle service, A-merken
Verbeterpuntengeen
Als levering langer duurt dan eerste instantie aangegeven dit graag laten weten.
Pluspunten
duidelijke site prima produkt tegen een hele goede prijs
Verbeterpuntenik zou het niet we3ten
Pluspunten
Pluspunten
snelle levering van de spullen
Pluspunten
Duidelijke uitleg, prima levering, meer dan voldoende materiaal in de zending. Dezelfde dag hing het vliegengordijn al voor de deur. Ik beveel dit bedrijf dan ook hoog aan.
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg-noord 5048 AR