Pluspunten
Levering bestelling perfect verlopen; zowel documenten als uitlevering.
VerbeterpuntenWat mij betreft niet nodig.
Pluspunten
Netjes geleverd volgens afspraak!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Ik had een vraag over het product en heb gebeld. Ik werd zeer snel telefonisch geholpen en de vraag werd ook nog eens snel beantwoord. Dat is een goede service.
Pluspunten
Geen. bestelling is maar half gelevert geen glijders en geen panden heb het ondertussen anders opgelost ben wel 200 euro kwijt
Pluspunten
Voor het eerst iets besteld bij Quofi, maar zeer zeker niet voor het laatst. Om 19.30 uur besteld en de volgende dag om 10.30 uur al ontvangen. Goed verpakt, concurrerend geprijsd, goede kwaliteit, vanaf € 20 geen verzendkosten en een fijne website.
VerbeterpuntenIk had nog nooit van Quofi gehoord maar met het zoeken van een specifiek gereedschap zag ik het voor het eerst via Bol.com. Ik weet Quofi nu wel te vinden, maar er is voor hen zeker nog winst te behalen als ze beter en sneller gevonden worden via Google.
Pluspunten
Goede communicatie en snelle levering.
Pluspunten
prima,
Pluspunten
Top bedrijf met goede service en gespecialiseerd personeel die al je vragen kunnen beantwoorden !!!
VerbeterpuntenBlijf zo doorgaan
Pluspunten
ga zo door, ik ben erg tevreden
Pluspunten
Snelle levering en volgen via Track en Trace . Super voor herhaling vatbaar.
Op tijd leveren.
Pluspunten
zeer goede prijzen en supersnelle levering, donderdag avond besteld, vrijdag middag geleverd in Brussel! Product zoals beschreven, in sealed originele verpakking, 100% nieuw dus.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering en geen verzend kosren boven een lage drempelwaarde, ondanks de grote van het pakket. Pakket ook goed verpakt.
VerbeterpuntenGeen.
Intersteel Digital Door Viewer - DDV Basic - deurcamera - 0099.405504 werkt niet als het donker is. Dit bleek helaas niet uit de productomschrijving. Helaas verpakking al weggegooid, terugsturen zit er ook niet meer in helaas.
Pluspunten
VerbeterpuntenHelaas is het aansluit lintje van de lens van de deurspion stuk gegaan bij het monteren, maar jullie kunne dit niet voor mij oplossen door een nieuw lensje met aansluitlintje te sturen dit is een groot MINPUNT.
Pluspunten
Snelle retourverwerking, super!
Pluspunten
Goede klantenservice, overzichtelijke website, betrouwbaar bedrijf.
VerbeterpuntenToch best lang moeten wachten op mijn product, niet echt meer van deze tijd waar ze voor 22:00 uur besteld morgen in huis kunnen garanderen.
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering, goede communicatie, prima aftersale.
VerbeterpuntenZo doorgaan
101 Laurent Janssensstraat