Pluspunten
Mooie prijs voor de heuer bankschroef
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik was vergeten het huisnummer erbij te vermelden ze hebben gebeld en het netjes opnieuw opgestuurd .
Pluspunten
alles zoals het hoort!
Pluspunten
Zeer snelle levering en 5 euro korting na aanmelding nieuwsbrief.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijke website en communicatie. Levertijd snel en volgens afspraak. Af en toe kortingscode die echt op alles geldt en dat is leuk ook eens een korting op dingen die je echt nodig hebt.
VerbeterpuntenGeen. Houdt die kortingscode op alles er gewoon in!
Pluspunten
S' avonds besteld, volgende dag al geleverd. Lekker snel dus!
Pluspunten
snelle afhandeling
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Er wordt uitgevoerd wat afgesproken is. levering vaak sneller dan vermelding op website
Verbeterpuntenaanbiedingen per mail worden gewaardeerd
Pluspunten
geleverd zoaks verwacht
Verbeterpuntenzoekmogelijkheden naar artikelen
Pluspunten
goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering, netjes verpakt.
Pluspunten
Goed product, snel geleverd
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs
VerbeterpuntenHeb een keer mijn product ontvangen dat slechts ingewikkeld was in een uiterst dun laagje folie. Hierdoor was de M box met daarin een decouperzasg van Makita zichtbaar en al ligt beschadigd. Zorvuldig zijn en blijven met het verpakkingsmateriaal wil ik dan ook als tip meegeven . Overige bestellingen was verpakkingsmatetiaal goed.
Pluspunten
Zéér scherpe prijs en super snelle levering
Pluspunten
vlotte levering en conform het bestelde product
Pluspunten
Nog maar 1x bestelling geplaatst, maar alles verliep perfect, zeer snel en hun prijzen liggen lager dan ik ze hier in België kan kopen. Ik ben verkocht en ga zeker vaker met hun samenwerken!
Gebeld na een aantal dagen vanwege late levering. Dame aan de tel. melde dat het nog een aantal dagen ging duren, vanwege leveringsproblemen. Volgende dag product geleverd!
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR