Bij mijn bestelling van 7 sets deukrukken met schilden was 1 deurkruk licht beschadigd. Een claim aangemaakt en nog dezelfde dag de deurkruk retour kunnen zenden, waarna ik al snel een nieuwe set mocht ontvangen. Bij het controleren van de rest van de bestelling kwam ik erachter 1 set te weinig had besteld, 's avonds besteld en de volgende dag alweer in huis. Top!!
Vervelend Richard. Fijn dat het goed opgelost is. Bedankt voor je review!! Groet, Imke - Quofi
Na op verschillende momenten telefonisch contact te hebben gehad met de helpdesk kan ik alleen maar zeggen dat klantgerichtheid en meedenken bij de medewerkers die ik gesproken heb op nr 1 staat. Zou willen dat er meer bedrijven zijn die hun klantgerichtheid op deze wijze vorm geven.
Hoi Jan, Fijn om te horen. We hopen je nog eens terug te zien! Groet, Imke - Quofi
Quofi verkoopt de betere merken. De prijzen zijn meestal concurrerend oftewel laag. De verzending is altijd snel
Bedankt Jan! Veel plezier met je aankoop! Groet, Imke - Quofi
Door een fout van mijn kant verkeerde bestelling, via Peter perfect en snel opgelost. Alles ultrasnelle opgelost.
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! Hopelijk tot snel Groet, Imke-Quofi
Geen ervaring,maar toestel ziet er top uit.
Fijn Ivan! Hopelijk tot snel Groet, Imke - Quofi
Kettingzaag was snel geleverd. Blij mee
Goed om te horen dat je er blij mee bent! Ik hoop je snel terug te zien. Groet, Imke - Quofi
Snelle reactie op mailtje
Bedankt voor je review, Wim. Goed om te horen Groet, Imke - Quofi
Precies wat we nodig hadden
Fijn, Anja. Altijd leuk om te horen! We zien je graag weer een keer terug. Groet, Imke - Quofi
Zie opmerking hierboven!!
Goed om te horen Wim. Hopelijk tot een volgende keer. Groet, Imke - Quofi
Bij het bestellen van een product had ik een vraag. Via contactformulier kreeg ik snel een antwoord. Daarbij wordt op een prettige manier meegedacht over een oplossing.
Beste Anton, Bedankt, goed om te horen. Graag tot een volgende keer! Groet, Imke - Quofi
De klantenservice heeft me heel goed geholpen met het plaatsen van mijn bestelling. Het complete pakket was er de volgende dag :)
Fijn Nathalie! Hopelijk tot een volgende keer Groet, Imke - Quofi
De koffer met de nieuwe boormachine was al eerder geopend. De seal was al verscheurd. Het zag eruit alsof het een herbruikt exemplaar was (krassen op het product). Ondanks de korting op dit artikel ten opzichte van andere aanbieders kan ik niet weten of dit een gereviseerd artikel was of dat er een andere rede is waarom de koffer al was geopend. Levering was verder wel snel en boormachine doet het goed, dus wat dat betreft voldoet het wel aan de verwachting.
Vervelend Koen! Mocht je niet tevreden zijn, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Groet, Ïmke - Quofi
Snel en efficiënt
Goed om te horen! Hopelijk tot snel! Groet, Imke - Quofi
Hoewel de claim over de snelheid van verzending niet helemaal wordt waar gemaakt, het duurt meestal dagje langer, is alles verder uitstekend.
Producten werden snel verstuurd en geleverd. De doos was al wel geopend toen deze werd bezorgd, maar dit kan door de bezorging zijn gedaan.
In de avond besteld en volgende dag geleverd. Geweldig
Beste M.B., Goed om te horen dat je blij met ons bent. Hopelijk tot een volgende keer! Groet, Imke - Quofi
snelle levering, goed ingepakt en goede producten
Beste Steven, Wat fijn. Hopelijk tot snel. Groet, Sharon - Quofi
Had problemen met de betaling via iDeal Werd na telefonisch contact prima geholpen
Beste Frits, Goed om te horen dat mijn collega's je goed hebben geholpen. Hopelijk tot een volgende keer. Groet, Sharon - Quofi
Ik heb wel betaald, factuur ontvangen, maar geen pakketje. DHL kan mij niet verder helpen, zeggen wel dat het pakketje bij mij is afgeleverd. Helaas is dat niet gebeurt. Hoe nu verder?
Hoi, Ik zou je willen vragen om contact op te nemen met onze klantenservice via [email protected] of via 013 465 33 55. We zullen kwijt geraakte pakketten altijd onderzoeken en netjes oplossen. Groet, Maurice - Quofi
De bestelde materialen werden snel en goed verpakt geleverd.
Super bedrijf spullen snel in huis
Positieve ervaring, snelle verzending.
Beste Geert, Fijn om te horen dat alles naar wens was. Hopelijk tot een volgende keer. Groet, Sharon - Quofi
Snelle levering en goede service met concurrerende prijzen. Gemaakte fout na een telefoontje snel rechtgezet, zonder enig gezeur. Ook telefonisch goed bereikbaar, binnen kantooruren. Al met al prima dus en zeer tevreden.
snelle levering van het bestelde , maar er miste iets . een telefoontje en wat er miste was weer snel geleverd. Prima service.
het moest met een klinknagel vast gezet daar had ik geen idee van hoe dat moet gelukkig mijn buurman is een technische man en die heeft mij geholpen toen was het een fluitje van een cent idee misschien een klinknagel mee leveren dat zou heel fijn zijn.
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR