Altijd goed. En snelle levering!

Prima webshop. Ik koop hier al jaren.

Zeer snelle levering !!!!

Levering was in eerste instantie een paar dagen later en tot mijn verbazing kreeg ik het dus ca 2 dagen eerder

ondanks de situatie perfect geleverd en goed materiaal

Voor wat ik besteld heb, niets anders dan correcte service. Bedankt

Prima product en levering

Gewoon zoals verwacht. Prima

Prima zaak, goed geholpen!

Ondanks dat het druk was zochten ze telefonisch uit waarom ik vroeg. Heel klantvriendelijk.

Supersnel

Supersnelle levering, ook in deze tijden. Top....

Snel en juiste product geleverd

Snel en juist product geleverd

Zeer klantvriendelijk!

Voor een oude Altrex ladder had ik enkele onderdelen nodig. Na telefonisch contact zei men mij om een paar foto's van de bewuste ladder op te sturen, dan zouden ze het wel even uitzoeken. Nog geen 2 uur later kwam er een over welke onderdelen het zouden moeten zijn. Meteen besteld, en het paste perfect. Uitstekende service!

Makkelijk en goedkoop.

Makkelijk om te bestellen. Snelle reactie en verzending. En tegen scherpe prijzen.

Goed product voor juiste prijs

Heb een dictator deurveer besteld gehad en zit er inmiddels al in. Werkt perfect en snel geleverd.

goed verzorgd en op tijd

goede ervaring was voor mij de eerste bestelling

Als er niks op aan te merken is dan is een 10 op zijn plaats

Als er niks op aan te merken is dan is een 10 op zijn plaats

Snelle levering en goed product

Goed product en snelle levering

Snel een klusser gevonden, die snel aan de slag kon en goed gewerkt heeft.

Snel een klusser gevonden door Quofi, die snel aan de slag kon en goed gewerkt heeft. Ben erg tevreden.

Snelle bezorging

Snel in huis, artikel precies als volgens de beschrijving.

Snelle levering. Prima producten

één grote teleurstelling

één grote teleurstelling: ik bestel online en betaal 27/3/2020 daarna begint de miserie. pakje blijkt te blijven hangen bij post.nl en zou worden teruggestuurd naar Quofi. Daar heb ik nog alle begrip voor gezien Corona maar dan vraag ik het pakje opnieuw samen te stellen en op te sturen want het is nu al 9/4 en nog steeds geen nieuws i.v.m. de levering. Voorstel van Quofi: ik moet hetzelfde nog een keer bestellen en het daarenboven opnieuw betalen! Dit is te belachelijk voor woorden en echt de wereld op zijn kop. Kortom een service die volledig te wensen overlaat. ik bestel zo vaak online en steeds tot grote tevredenheid. Quofi is daarbij de uitzondering op de regel

Snel en pragmatisch

De bestelling was er snel en alles is netjes verlopen.

Te lui om te helpen via chat

Ik stelde een simpele vraag, maar werd verwezen te mailen. Terwijl hij/zij ook mijn vraag door had kunnen zetten. Ik weet hoe het werkt want ik werk zelf ook in de retail. Zo moeilijk is het niet. Slechte ervaring! Zou de klantenservice in ieder geval niet aanraden.

fijne service

fijne service

Heel slecht

Tot op heden na ander halve maand wachten heb ik nog steeds het juiste product niet ontvangen. Ik heb meerdere keren contact met jullie gezocht maar er word niks opgelost. Er word van alles beloofd maar word niks na gekomen. Dikke tip bestel hier niet want als er iets fout gaat heb je pech!

Nog niet

Nog niet geleverd

Toegankelijke en vriendelijke medewerkers

Telefonische bereikbaarheid goed. Ik werd steeds geduldig en vriendelijk te woord gestaan door Oscar. Service had vlotter gekund bij de retourafhandeling. Bij bestellen klopte het voorbeeld op jullie site niet met de daadwerkelijk geleverde product. Jammer. Had hiervoor ook nog speciaal contact opgenomen.

Duurde iets langer dan 2 dagen zoals op de site vermeld was

Product was ietwat afwijkend dan verwacht maar werkt wel met een kleine aanpassing aan de deur

101 Laurent Janssensstraat

Tilburg-noord 5048 AR