Goede prijs voor merkproduct

De prijs bij Quofi was aanzienlijk scherper dan bij de concurenten.

Perfect!!

Alles perfect!!

Ik kon snel verder met mijn klus

Bestellen ging heel makkelijk en levering was binnen een paar dagen. Hierdoor kon ik snel verder met mijn klus. Prima ervaring!

Afhandeling prima. Order versturen mag net een dag sneller :)

Afhandeling prima. Order versturen mag net een dag sneller :)

leveringstermijn wordt nit gerespecteerd

bij de bestelling werd gemeld dat ik de volgende dag de bestelling zou ontvange. Dit was niet het geval. Na contact op vier verschillende dagen werd steeds gezegd: vandaag zal de bestelling bij u toe komen. Helaaas was dit bijna een week later

Slechte levering en communicatie

Product twee weken geleden besteld. Hoor helemaal niets, geen mailtje hoelan het nog durrn ksn, niets. Heel slecht. Ervaringen met andere webshops juist zeer positief. Maar hierop bestel ik niets meer, afknapper en afraden dus

Not received

I ordered the product on the 26/2/20 and have still not received it or heard any updates.

Vraag tot retourneren blijft onbeantwoord

Website is goed. Prijs en snelheid van levering tevens OK. Ik heb echter een vergissing gemaakt, en deels foutief materiaal gekocht. Ik wil dit graag retourneren en andere referentie bestellen. Echter geen antwoord tot op heden.

Ultra snelle verzending, degelijk materiaal.

Zeer goed.

Niet voldoen aan afspraak

Als er staat dat een bestelling binnen 24 uur geleverd wordt en het duurt 3 dagen voldoe je niet aan wat je als bedrijf zelf zegt op je site noet goed

Vlotte en correcte levering

Alles was ok

Slecht

Bestelling gedaan waarop op 22 februari een bevestiging is ontvangen door mij en vervolgens helemaal niets meer mogen vernemen. Geen te verwachten leveringsdatum of wat dan ook, helemaal niets.

Ramp

Pakje nooit ontvangen Nooit geen antwoord op mijn mails.. Geld weg en niks gekregen .... Zijn jullie OPLICHTERS geworden ????

Zonder terugkoppeling niet geleverd

Heel vervelend dat ik iets besteld had dat (op de website stond als in voorraad en morgen verzonden) niet leverbaar was en mij dit dagenlang niet meegedeeld werd. Pas toen ik zelf mailde met de vraag waar het bleef hoorde ik dat het product niet leverbaar was en wat ik wilde. Onnodig dagen wachten dus op een product dat niet geleverd kon worden. De leverancier had mij hierover direct de dag erna moeten informeren.

Pakje nooit aangekomen, zeer ontevreden

Pakje besteld daarna nooit wat ontvangen of zelfs gehoord.

het bestelde werd niet compleet geleverd

Ik had een set van onderdelen besteld. De eerste levering was onvolledig. Na reclamatie zou de rest geleverd worden. Echter men was weer een onderdeel vergeten. Pas na 3 leveringen had ik alles binnen. In de contacten met mij was men zeer vriendelijk maar ik denk dat in het magazijn de zaakjes niet goed geregeld zijn.

Nog steeds niet bestelling ontvangen. 4 weken terug

Jammer dat ik nog steeds niets hebt ontvangen. Krijg ook geen mail of reactie waarom

snelle bezorging

uitgebreide website en snelle bezorging

Goed en supersnel geleverd

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Heel snel geleverd.

goede webwinkel

snelle levering van je producten. en goed contact met de klanten service.

héél rappe service

goed product ontvangen in 24 uur tijd, chapeau

Goed en snel

Goed en snel

Goede kwaliteit niet duur en snel geleverd

Prima product op tijd geleverd en goede kwaliteit

Binnen 1 dag binnen, gelijk geholpen dus

101 Laurent Janssensstraat