Een snelle correcte service voor een lage prijs !

Materiaal besteld ,na twee dagen in huis ,helemaal goed!

Doen wat ze beloven.

Duidelijke en prettige site. Producten worden goed omschreven. Contact was prima, en aanlevering zoals toegezegd op tijd.

Snelle levering en goed geholpen op de website.

Prima product.

Prima product en snel thuis bezorgd en de prijs kwaliteit verhouding is top.

Amazing customer service

Outstanding costumer service when ordering a wrong parcel. I received immediate support and answer for my issue. Highly recommend to purchase here.

zoals gewenst

bezorging was goed heb alleen geen factuur gekregen

ik heb geen factuur gekregen

Terugsturen geen probleem

Ik had iets besteld maar het bleek toch niet te passen. Gratis teruggestuurd, geld terug ontvangen. Heel erg fijn!

Helemaal top, niks op aan te merken. Behalve dat!

De volgende dag de bestelde spullen op de mat. Kon ik gelijk in de regen aan het werk!

Ongeregelde amateurs

Scharnieren besteld, verkeerde geleverd en retour gestuurd en dan na twee maanden en 6 telefoontjes eindelijk geld retour gehad.

Goede prijs en snelle levering.

Meerdere keren iets besteld bij Quofi. Hebben echt vanalles.

Duurt lang voor het pakket geleverd werd

We hebben 5 á 6 dagen moeten wachten op de order

Geen communicatie

Ik krijg geen communicatie van de medewerkers Op de site staat levering 2 dagen Nu is het opeens 2 weken Tot op heden geen mail terug gehad van de mensen

Kopen zonder problemen

Keurige en vlotte afhandeling van de order

Duidelijke site, en snelle levering.

Scherpe prijs voor een goed product.

geen enkel probleem

vlotte voordelige bestelling

Mooi product

Top bedrijf

Snelle en perfecte levering. De klantenservice is ook uitstekend. Dank je wel.

Tevreden

Na verkeerd besteld door mij, zonder probleem terug kunnen sturen. Tevens geld overgemaakt op mijn rekening in afgesproken tijd

excellent!!!

niets op aan te merken

Product onmiddellijk vervangen

Ik bestelde een zweihaak die al stuk ging na hem enkele keren te gebruiken. De moer klemt niet meer. Gelukkig is er al een nieuwe onderweg binnen de garantie.

Correct en netjes

Correcte afhandeling en op tijd bestelde artikelen geleverd

De levering was in eerste instantie niet gelukt. Telefonisch contact heeft geleid tot een goede oplossing.

Tevreden over de valdorpels

Enige minpunt is dat ik er eerst 1 voor te proberen via bol.com heb besteld en die was 5 euro duurder. Dit aangegeven. Hier konden ze niks in betekenen door bijvoorbeeld 5 euro korting te geven. Deze moest ik via bol.com terugsturen en ik zit nu al enkele weken te wachten op mijn geld. Product is goed.

101 Laurent Janssensstraat

Tilburg-noord 5048 AR