Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
de acties zijn mooi/scherp geprijsd !
Verbeterpuntendingen die niet in de actie zitten kunnen soms vrij duur zijn.
Pluspunten
Een van de weinige winkels die tegen een redelijke prijs de Altrex kamersteiger uit voorraad kon leveren. Er zit een groothandel achter deze winkel, hetgeen bij mij wat meer vertrouwen geeft om daar voor het eerst zo'n duur product te kopen.
VerbeterpuntenVerbetering in communicatie en T&T t.a.v. de levering van omvangrijke en/of zware artikelen. Op de pakbon stond een PostNL T&T code vermeld, terwijl de steiger werd bezorgd door een andere vervoerder die ook nog eens onaangekondigd en onverwacht voor de deur stond.
Pluspunten
1e keer besteld en super gegaan. Direct de dag erna geleverd, zoals telefonisch aangegeven. Klantenservice bij vragen is ook top. Aanrader!
Pluspunten
Super afgehandeld levertijd was 3 dagen verder alles top!
Verbeterpuntennee
Pluspunten
merkartikel voor een goede prijs. snelle levering
Pluspunten
Gewoon perfect niets verder aan toe te voegen echte aanraden
Pluspunten
Snelle levering voor een voordelige prijs. Goede service, bij vragen of problemen word je netjes geholpen.
VerbeterpuntenHelaas had ik het verkeerde artikel ontvangen. Het was een ander type. Aangezien ik tevreden was over het ontvangen artikel heb ik deze toch gehouden. Het verschil werd binnen een paar dagen teruggeboekt.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Eerste bestelling- helemaal tevreden over de hele lijn !
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Snelle bezorging
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle services
VerbeterpuntenNiks alles goed
101 Laurent Janssensstraat