Pluspunten
Goede en snelle levering
VerbeterpuntenDe afmeting van de vangplaat vermelden. Nu is het een gok of het de juiste afmetingen betreft.
Pluspunten
Bestelde product werd keurig binnen een dag geleverd.
Pluspunten
Gezien en het kleine aankoopbedrag, was ik verbaasd dat ik geen verzendkosten hoefde te betalen. Top.
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!
Pluspunten
- top service - spullen snel geleverd - goede prijs/ kwaliteitsverhouding
Pluspunten
Komt afspraken ba en levert goede kwaliteit en snel materialen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Doen wat ze beloven tegen concurrerende prijs
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik had een nieuwe koolborstelset nodig voor mijn makita slijpmachine. Ik vergeleek één en ander via Google en kwam bij Quofi terecht. Hun prijs was scherp en bovendien was de verzending gratis. De dag na de bestelling had ik de set al thuis, keurig verpakt. Ik ben onder de indruk van de snelle service en de kwaliteit. Daarom een maximum score. Bedankt en graag tot nog eens.
VerbeterpuntenGeen suggesties.
Pluspunten
Zeer goede prijs en zeer snelle levering! Aanrader.
Verbeterpunten.
Pluspunten
Helder, duidelijk geen poespas en snelle levering. Alles compleet met bevestigingsmateriaal.
VerbeterpuntenGa zo door!!
Pluspunten
Geen negatieve punten te noemen. Ze waren het goedkoopste en snel geleverd.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Een dikke 9 was heel snel binnen de dag na het bestellen dus ben er erg blij mee toppie
VerbeterpuntenNiets op aan te merken met wat ik besteld had
Pluspunten
Alle bestellingen werden zoals ik ze verwacht had , op tijd en correct
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Keurig, snel en netjes.
Pluspunten
Goedkoop, snel, goed bereikbaar,
Pluspunten
Verbeterpuntendatum en melding van levering doorgeven.
Pluspunten
fantastisch geholpen en geadviseerd. ga zo door!!
Verbeterpuntenzou het zo een, twee, drie niet weten!!
Pluspunten
Prima behandeld en een prima prijs/kwaliteit.
VerbeterpuntenDe communicatie kan iets beter. Zeker wanneer twee zaken besteld zijn en verschillende leveringstermijnen gehanteerd worden.
Pluspunten
snel en gemakkelijke, leveren zelfs op zaterdag
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg-noord 5048 AR