Filtre

Fantastische service vanaf aankoop tot levering

Na een lastige start met de chatbot, telefonisch geholpen en daarna met levering weer telefonisch contact met de bezorger. De service denkt goed mee in oplossingen.

Super blij met het advies en levering

Super fijne ervaring gehad in de winkel in Zoetermeer. Het setje dat we wouden hebben stond niet op de vestiging in de kleur die we voor ogen hadden. Direct werden er collega in Goude geappt met de vraag of hij een foto kon doorsturen. Erg fijn geholpen en blij met de uiteindelijke keuze!

Groot assortiment en goed geholpen

Mooie grote winkel en veel keuze.Goed geholpen met duidelijke uitleg. Aanrader.

Deze zaak is voor iedereen aan te raden

Zo vriendelijk ontvangen en goede advies gekregen in de winkel.

Mooie tuinset geleverd op afgesproken datum

Mooie tuinset besteld, afgeleverd op afgesproken datum. Tevreden

snelle en complete levering en prima service van de bezorgers

Goede bereikbare webshop, met ruime keuze uit tuinmeubelen. bestellen was eenvoudig en de bezorgers kwamen (net niet) binnen de vooraf gemelde tijd. Ze waren vriendelijke en hebben de pakketten op de aangewezen plaats in de woning gezet. We hebben geen negatieve opmerkingen en indien nodig komen we zeker terug!

Correct geholpen in de winkel en stoelen werden al na een paar dagen geleverd. We zijn tevreden met de mooie tuinstoelen!

Fijn bedrijf .aardig personeel. Goede producten en goede prijs. Levering duurde erg lang en werd uiteindelijk nog langer . Dat is heel jammer. Meubels goed verpakt.

Klantvriendelijk

Heel fijn geholpen. We mochten wat stoelen en tafels verplaatsen en konden de tijd nemen. Veel keus en een fijne sfeer in de twee winkels de we hadden bezocht.

Je kan rustig rondkijken In een ruime showroom.

Alles volgens afspraak. Top

Fijn geholpen

We zijn fijn geholpen en vriendelijk.

Zoals verwacht op de foto

Prima levering,makkelijk in elkaar te zetten. Mooie degelijke loungeset erg tevreden!

Heel positief, hulpvaardig zonder dat je druk voelt.

Als hierboven benoemd, prettige benadering en goede informatie.

Goede service, snelle bezorging, mooie kwaliteit

De levering kwam al na een paar dagen, de bezorging verliep vlot, en een klacht werd snel verholpen. Dus zeer tevreden

Net als de vorige producten net geleverd. En in orde

Goede voorbereiding mogelijk door een uitgebreide Website. Daarna live in BopZ alles gezien. Alternatieven bekeken. Besteld. Super snelle levering. Alles was keurig in orde. Zeker een aanbeveling waard.

Snel en vriendelijk geholpen

Alles ging volgens afspraak, vriendelijk personeel tot en met de chauffeur die t kwam bezorgen. Top bedrijf...

Prima geholpen, fijne tuinstoelen.

Grote keuze tuinmeubelen, fijn geholpen en nog goede service door het gratis verzenden. Top! En niet onbelangrijk de stoelen zitten lekker.

Prachtige stoelen die heerlijk zitten!

Goed geholpen in de grote showroom in Veenendaal. Mooie aanbieding en snelle levering. Nu genieten van de nieuwe stoelen.

Prachtig tuinset, uitstekende service

Ze kwamen keurig op tijd, beleefd , netjes en behulpzaam. Prachtig tuinstel, makkelijk in elkaar te zetten.Genoeg ruimte om met 6 man te eten.

Goeie service

Hele mooie tuinmeubels gekocht bij tuinmeubelshop Almelo.Met de leveringstijd was een probleem ontstaan maar na fijne communicatie is dit netjes opgelost en hebben ze alle moeite gedaan om de meubels zo snel mogelijk te leveren.

Prima geholpen en netjes bezorgd!!

Mooie tuinmeubels en grote showroom

Superfijn om de meubels uit te proberen en de kleuren in het echt te zien, voordat je iets besteld. En heel fijn dat je zelf kan inplannen voor een bezorgdatum

Fijn geholpen door Coralie in Den Bosch

Super goed geholpen door Coralie in Den Bosch. Zij weet waar ze over praat. En gaf ons duidelijk en deskundig advies. Niet opdringerig wat je nog al eens meemaakt. Dank je wel Coralie.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA