Filtre

Mooie Loungeset is al geleverd, we wachten nog op onze tafel.

zeer goed geholpen

keurig geholpen. Goede info Zeer tevreden. Producten zijn ook mooi en naar wens

Een zeer fraaie parasol

Een prettige ervaring tijdens het koop proces, vriendelijk en terzake kundig. Ruime keus en snel thuis geleverd.

zeer goed

zeer correct geholpen

Afspraak is afspraak

Helder duidelijk

Geweldige zaak veel keus.

Geweldig geholpen door goed personeel, alle wensen die wij hadden zijn vervuld, nogmaals dank hiervoor.

Buitengewoon

Perfecte prijs. Top bezorging. Echte kwaliteit, een teak houten ovale tafel met zes lounge stoelen. Ik ga binnenkort weer voor een aanvulling. De winkel in Sliedrecht geeft eerlijk en goed advies

Very good service

All through when I needed help, it was professional and kind. The price was really good for a very good product - balcony beautiful chairs.

perfect

vriendelijk geholpen in de winkel, duidelijk uitleg, deskundig personeel. afgeleverd op afgesproken dag en tijdstip. vriendelijke bezorger.

Op tijd en zoals het is afgesproken.

Zoals ik het verwacht geen probleem.

Mooie stoelen makkelijk in elkaar te zetten . Goed geholpen in de winkel. Stoelen zijn sneller geleverd dan waar we rekening mee hielden

Mooie winkel met leuke medewerkers en hele goede service.

Wij hebben een parasol met voet gekocht als cadeau voor een gezin die gaan verhuizen. Heel goed geholpen en de medewerker kwam zelf met het voorstel om de parasol op het nieuwe adres te laten leveren. Wat een super service!!

Hele fijne service, op tijd en snel geleverd en de spullen waren heel goed verpakt.

Van te voren gebeld of ik al thuis was. Goede levering. Prachtige lounche set. Staat erg mooi. Lekker robuust, verschuift niet. Erg blij mee. Levertijd was 4-8 weken. Was er eind 8ste week.

Geweldig geholpen ,chapeau.

Goed advies en de verkoper voelde exact aan waar we naar opzoek waren. Dus goed geslaagd voor ons nieuwe tuinset.

Topkwaliteit

Goede voorlichting, correcte levering

Goede tuinmeubelen zaak met goede producten

Hele fijne zaak met goede kwalitatieve tuinmeubelen. We zijn hele snel en goed geholpen. De set is vrij snel ook bezorgd.

Zo zou je iedere (web)shop willen.

Bestelproces top, vriendelijke en meedenkende mensen, je wordt netjes teruggebeld, levering volgens afspraak, zo zou je willen dat iedere (web)shop zo met hun klanten omgaat. Ik twijfelde om een 10 te geven, maar ik vind de levertijd van hetgeen we besteld hebben wel extreem, eigenlijk te, vandaar een 9. Desalniettemin hulde!

Goed product, goede dienstverlening

Ik ben zeer aangenaam verrast! Waarom? Ik belde met jullie en werd vriendelijk en correct te woord gestaan door een verkoopmedewerkster. Zij heeft mijn vragen beantwoord en de deal werd met een goede prijs beklonken. Omdat ik van te voren wist dat de tuinset niet door de tuindeur paste, stelde ik voor dit via het platte dak te doen. Hierbij gevraagd of de bezorgers mij hiermee konden helpen. Dat kon geregeld worden. Zonder enige wanklank is de tuinset geleverd en via het platte dak mijn tuin in getild. Klasse!! Daar wordt ik blij van :-)

Mooie zaak

Mooie zaak, vriendelijk personeel, goed geholpen. Levering kon ook snel. Jammer dat de bezorger(s) zich niet aan de aangegeven tijden konden houden of in ieder geval even een telefoontje heb gepleegd om het te laten weten.

Jonge enthousiaste verkoper met een goed verhaal

Ons bezoek in de winkel te Gouda kan ik als zeer positief omschrijven. De jonge verkoper gaf op gepaste wijze tekst en uitleg. Maar gaf ons ook de ruimte om op ons gemak zelf de showroom te ontdekken. Ook werden onze vragen en mogelijkheden op gepaste wijze beantwoordt.Hierdoor besloten om tot onze aankoop over te gaan. Deze werd netjes en op de afgesproken datum en tijd geleverd door de vriendelijke en nette bezorgers. Kortom het zeker de moeite waard de Tuinmeubelshop te bezoeken.

De levering was geheel conform de afspraak en goed verzorgd. De geleverde lounge-set is geweldig.

Groot assortiment van goede kwaliteit met een uitstekende service als er iets mis is gegaan

Tijdens het uitpakken bleek de verkeerde tuintafel te zijn afgeleverd. Een telefoontje naar de klantenservice en een week later is de tafel omgeruild. Geweldige en snelle service die zeker de 5 sterren waard is!

Alles zoals besproken uitgevoerd

Zelfs nog sneller uitgeleverd als verwacht.

Vriendelijk personeel

Prima service en mooie collectie

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA