Filtre

Goeie service

Hele mooie tuinmeubels gekocht bij tuinmeubelshop Almelo.Met de leveringstijd was een probleem ontstaan maar na fijne communicatie is dit netjes opgelost en hebben ze alle moeite gedaan om de meubels zo snel mogelijk te leveren.

Prima geholpen en netjes bezorgd!!

Mooie tuinmeubels en grote showroom

Superfijn om de meubels uit te proberen en de kleuren in het echt te zien, voordat je iets besteld. En heel fijn dat je zelf kan inplannen voor een bezorgdatum

Fijn geholpen door Coralie in Den Bosch

Super goed geholpen door Coralie in Den Bosch. Zij weet waar ze over praat. En gaf ons duidelijk en deskundig advies. Niet opdringerig wat je nog al eens meemaakt. Dank je wel Coralie.

Zoals in herinnering staat het super op mijn terras

Het was al weer even geleden dat ik mijn tuinset had gezien en gekocht maar na lang wachten als in mijn herinnering nog steeds super mooi en blij mee!

prachtig om te zien, geweldig om te zitten

We hebben de nanda set gekocht perfect op tijd afgeleverd en een geweldig zitcomfort en ook nog eens prachtig om te zien.

Perfect geadviseerd

Super tevreden met de deal gemaakt bij Tuinmeubelshop Veenendaal. Een echte aanrader.

vriendelijk onthaal, grote keuze, goede prijs kwaliteit verhouding

Vriendelijk onthaal en goede prijs kwaliteit verhouding in de grote keuze. Wel vreemd dat ik oas bij levering aan huis( inbegrepen) kon betalen

Goede service, prettig contact tijdens het winkelen

Wij werden prettig geholpen in de winkel. Voor de kinderen was er ook genoeg te doen. Na het bestellen nog een aantal keer contact gehad, dat verliep telkens prima.

Veel keuze, mooie winkel. Geen opdringerig personeel , en zeker goed advies.

Als goed. Nette serves en goede aflevering van de tuinmeubel ondanks de stort regen die uit de lucht kwam, Bedankt chauffeur dat hij door plassen water moest lopen.

Heel tevreden

Tafel gekocht in Almelo, heel vriendelijke en behulpzame verkoopster hielp ons met overtuiging en gaf aan dat er ook andere mogelijkheden waren. Tafel werd keurig bezorgd op afgesproken dag door een heel vriendelijke bezorger. Wij zijn heel tevreden over Tuinmeubelshop

Geweldige winkel

Tuinmeubelshop is een geweldige winkel ben er heel goed geholpen en de bezorgers waren top,ze wilden mijn stoelen zelfs naar boven brengen, dat zie je niet overal,top service!

Super geholpen en helemaal blij met mijn tuinset.

Ben goed te woord gestaan in de zaak. Bezorging was keurig. Alleen mocht ik nog eens wat kopen dat vraag ik wel voor montage. Verder helemaal happy.

Superservice

Enorm vriendelijk geholpen in de winkel in Sliedrecht. Daarnaast ook nog eens heel goed geadviseerd. De meubels zijn inmiddels geleverd en we zijn er superblij mee! Aanrader!

Alles perfect van aankoop tot bezorging prijs technisch perfect

Verrassend goed.

Mooie winkel, ruime keuze, vriendelijke bediening.

Mooie sets voor een mooie prijs

Prima zaak (in Veenendaal)! Zeker aan te bevelen. Er ging iets mis met de bevestiging van de order maar dit is op goede wijze (en in ged overleg) opgelost.

Perfe

Subliem

Voor de derde keer weer keurig geleverd

Goede communicatie, juist geprijsd, veel keuze en snelle levering. Wij komen weer terug!!!

prettig geholpen ruime keus goede kwaliteit

je kanals je wilt rustig rondkijken. wil je geholpen worden staan ze voor je klaar. zeer ruime keus met uiteenlopende stijlen voir ieder wat wils. goede afhandeling geen gedoe met betaling. nette bezorging op afgesproken tijd. dus nu genieten we met volle teugen van onze mooie tuinset!

Alles perfect verlopen

Goede hulp in winkel.duidelijke bezorging

De tuinset is mooi en zit lekker.

In de winkel zijn we goed geholpen. Set is besteld en binnen enkele dagen afgeleverd. Het enige minpuntje is dat het reclameplaatje dat erop zit naar op kop zit. Dit is niet zelf te veranderen zonder de tafel te beschadigen. Dit hebben we overigens nog niet doorgegeven bij de tuinmeubelshop.

Top showroom en aanrader voor iedereen!

Wij hebben de winkel in Den Bosch bezocht en zagen daar een mooi uitgebreid assortiment. Het personeel was vriendelijk, behulpzaam en duidelijk over wat wel en niet kon met combinaties/kussens/e.d. We hebben naar alle tevredenheid een mooie tuinset gekocht die werd bezorgd op het moment dat het ons uit kwam.

Eindelijk de perfecte stoelen.

Al bij verschillende bedrijven stoelen bekeken en uitgeprobeerd, maar deze stoelen zitten perfect. Brede armleuningen, flinke kussens, gewoon perfect. Goed geholpen en meegedacht bij de aanlevering.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA