Goede uitleg en niet opdringerig en snel geholpen ..zo klaar
Beste Harry, Wat fijn om te horen dat je zo snel en prettig geholpen bent met duidelijke uitleg, zonder gedoe. Dat doen we graag! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Alles klopt gewoon. Afspraak, materiaal en levering
Beste Bert, Wat fijn om te horen dat alles helemaal klopt: van afspraak tot materiaal en levering. Daar doen we het voor! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Winkelmedewerker heeft ons goed geholpen. Stoelen snel geleverd.
Beste Sandra, Bedankt voor je bericht! Fijn om te horen dat onze medewerker goed heeft geholpen en dat de stoelen snel geleverd zijn. Veel plezier ermee! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Heel gezellig geholpen en een leuke bank gekocht. Netjes thuisgebracht.
Beste Jannie, Wat leuk om te horen dat jullie gezellig zijn geholpen en blij zijn met de bank! Fijn dat de levering ook netjes is verlopen. Geniet ervan! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
De meubels werden keurig op tijd, goed verpakt afgeleverd. Prijs/ kwaliteit is uitstekend.
Beste Erik, Wat fijn om te horen dat de meubels netjes op tijd en goed verpakt zijn geleverd. Geweldig dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding. Veel plezier ermee! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Bij ons bezoek en aankoop in het filiaal sliedrecht zijn wij heel fijn geholpen niet opdringerig en heel relaxed, fijne duidelijke uitleg over materiaal keuze en meedenkend om de juiste keuze te maken. Onder genot van een heerlijk kopje koffie en praatje de aankoop afgerond. Niks geen gehaast of druk, er wordt echt alle tijd genomen. Heel tevreden klant.
Beste José, Wat fantastisch om te lezen dat jullie zo prettig zijn geholpen in ons filiaal in Sliedrecht! Fijn dat de uitleg duidelijk was en dat we samen tot de juiste keuze konden komen, onder het genot van een kopje koffie en een goed gesprek. Het is voor ons belangrijk dat iedereen zich ontspannen en niet gehaast voelt. Heel veel plezier met jullie aankoop! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Vriendelijke uitleg. Niet opdringerig. Levering ok.
Beste Herman, Dankjewel voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je onze uitleg vriendelijk vond en dat de levering naar wens was. We helpen je graag op een prettige manier! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
De hulp in de showroom was goed en vriendelijk, waardoor we het aandurfden om een grote aankoop te doen. Helaas was het product bij levering niet compleet en deels kapot. We hebben een service medewerker laten komen, die ons beloofde dat het opgelost zou worden en we gebeld zouden worden met een passende oplossing. Helaas bleef het contact hierbij, we hebben ze via de mail nogmaals geprobeerd te bereiken, maar tot op heden is onze set nog steeds niet in orde. Heel erg jammer, want we waren in eerste instantie echt tevreden met de service in de winkel.
Wij wonen in België en hebben via Wattsapp een les geregeld. Snelle levering en super mooie meubelset ❤️ wij zijn erg tevreden
Beste Barbara, Wat geweldig om te horen dat alles zo soepel verliep, zelfs via WhatsApp! Fijn dat de levering snel was en dat jullie zo blij zijn met de mooie meubelset. Heel veel plezier ermee! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
was mooi op tijd geleverd.
Beste Siebrand, Fijn om te horen dat de levering mooi op tijd was! Bedankt voor je vertrouwen. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Over de kwaliteit van de producten kan ik op dit moment nog geen oordeel vellen – daarvoor is het nog wat vroeg. Maar het hele aankoopproces verliep bijzonder vlot: van bestelling en betaling tot levering, communicatie en verpakking. Alles gebeurde op een no-nonsense manier, met een duidelijke focus op service en vertrouwen. De levering in Belgie was trouwens zonder extra kost. Dat gaf meteen een goed gevoel.
Beste Ivan, Hartelijk dank voor deze mooie terugkoppeling! Fijn om te horen dat het hele aankoopproces zo vlot en betrouwbaar is verlopen en dat onze service en communicatie jullie goed hebben bevallen. We vinden het belangrijk om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken, ook bij levering in België zonder extra kosten. We hopen dat de kwaliteit van de producten jullie straks net zo kan overtuigen! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
zoals vorige bestelling, levering stipt en alles in orde !!
Beste Nicole, Wat fijn om te horen dat ook deze bestelling weer helemaal naar wens en stipt geleverd is! Bedankt voor je vertrouwen en graag tot de volgende keer. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Ze doen wat ze beloven!
Beste Corrie, Wat fijn om te horen dat we onze beloftes waarmaken! Daar doen we het voor. Bedankt voor je vertrouwen! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Top.
Beste Richard, Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je vriendelijk, professioneel en snel bent geholpen. We staan altijd voor je klaar! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
We zijn zeer goed geholpen door de enthousiaste Liesbeth in Sliedrecht. De keuze is gevallen op Lifestyle Evora hoek loungeset. De kussens zitten heerlijk en je merk dat het kwaliteit is de gehele set.Staat ook heel luxe in onze overkapping. Wij gaan hier heel lang van genieten dus laat de zon maar komen.
Beste Michel, Wat geweldig om te horen dat Liesbeth jullie zo enthousiast en goed heeft geholpen in Sliedrecht! De Lifestyle Evora hoek loungeset is inderdaad een prachtige keuze en fijn dat de kwaliteit en het comfort zo goed bevallen. We wensen jullie heel veel zonnige momenten en heerlijk relaxen in jullie luxe overkapping! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Klantvriendelijk en betrouwbaar en ook behulpzaam. Goed advies Goede kwaliteit. En komen hun afspraken na !! Iedereen aanbevolen
Beste B, Hartelijk dank voor deze mooie woorden! We vinden het fantastisch om te horen dat je onze klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en het advies zo waardeert. Het is voor ons vanzelfsprekend om afspraken na te komen en kwaliteit te leveren. We zijn blij dat je ons aanbeveelt! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Zijn super geholpen in de winkel, hele vriendelijke en geduldige man dacht dat zijn naam Toon was. Onder genot van koffie en wat lekkers tot een mooi besluit gekomen. Inmiddels thuis bezorgd waar wij ook zeer tevreden over zijn. Tuin was precies op tijd klaar en konden we er heerlijk van genieten.
Beste Domingos, Wat ontzettend leuk om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen en dat Toon, onze vriendelijke en geduldige collega, jullie zo fijn heeft geholpen — koffie en wat lekkers maken het natuurlijk extra gezellig! Geweldig dat de levering ook naar wens was en dat jullie nu volop van de tuin kunnen genieten. Veel plezier ermee! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Vriendelijke ontvangst in winkelcentrum Cruquius . Deskundige informatie. Meteen afspraak voor aflevering hetgeen ook prima en op afgesproken tijd werd verzorgd.
Beste Loeck, Wat fijn om te horen dat jullie zo vriendelijk zijn ontvangen in ons winkelcentrum Cruquius en dat de informatie duidelijk en deskundig was. Ook blij dat de levering volgens afspraak en op tijd is verlopen. Veel plezier met jullie aankoop! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Vriendelijke ontvangst laat je even met rust om rond te kijken. Je vraag wordt goed bekeken zodat je met hulp er goed uitkomt en je zo geslaagd naar buiten gaat. Dank aan het personeel.
Beste Neve, Wat fijn om te horen dat jullie je welkom voelden en op jullie eigen tempo konden rondkijken. Geweldig dat onze medewerkers goed naar jullie vragen hebben geluisterd en zo hebben kunnen helpen. Bedankt voor deze mooie woorden! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Super geholpen in de winkel, aardige verkopers die met je proberen mee te denken en je niet zomaar iets willen aansmeren. Samen een mooi lounge / diner set samen gesteld en toen een mooi prijsvoorstel gekregen en een bezorgmoment uitgekozen zelfs een mooie plastic beschermhoes erbij gekregen ( waar we overigens niet voor hoefden te betalen). Levering verliep soepel en geheel naar afspraak. Bestelling nog niet kunnen uitpakken maar verwacht dat dit zoals afgesproken zal zijn.
Beste Bas, Wat een prachtige review, hartelijk dank! We vinden het geweldig dat jullie zo goed geholpen zijn en dat we samen een mooie lounge- en dinerset hebben kunnen samenstellen die bij jullie past. Fijn dat ook de levering soepel en volgens afspraak is verlopen. We hopen dat het uitpakken straks net zo prettig is als de rest van de ervaring! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Prettig contact bij het bezoek aan de showroom. Wij zijn goed geadviseerd en hebben de juiste, bij ons balkon passende, keuze kunnen maken.
Beste Olga, Wat fijn om te horen dat het contact in onze showroom als prettig is ervaren! Geweldig dat jullie met ons advies de perfecte keuze voor jullie balkon hebben kunnen maken. Veel plezier met jullie aankoop! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
De tuinstoelen zitten heel comfortabel. Zijn decoratief De prijs is prima.
Beste Tineke, Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de comfortabele en mooie tuinstoelen! En natuurlijk blij dat ook de prijs goed bevalt. Geniet ervan! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Zie boven
Beste Wim, Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je onze bediening als sympathiek en effectief hebt ervaren. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Nogmaals prachtige louche stoelen.!maar zeker ook de verkopers welke enorm creatief en behulpzaam waren ! Wat een top team.
Beste Carolien, Wat een fantastisch compliment, dankjewel! We zijn ontzettend blij dat je zo blij bent met de mooie lounge stoelen én onze creatieve en behulpzame verkopers. We geven het compliment zeker door aan het hele team! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Vriendelijk personeel die ons goed hebben geholpen.
Beste Alexandra, Wat fijn om te horen dat ons personeel jullie goed heeft geholpen! We staan altijd klaar om je te ondersteunen. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA