Filtre

Fijne en duidelijke website

Fijne en duidelijke website, na aankoop ook duidelijke informatie m.b.t. onder andere de levering.

Ruime keuze

Vriendelijke, goede service en afspraken

Super netjes en correct geleverd

Super tevreden netjes geholpen in de winkel gewoon tevreden

Een echte WOW! Experience

Supersnel en correct geholpen. Levering conform afspraak

Een top set.

Vanuit de kamer kijk ik uit op de tuinset. Wij vinden het een prachtige set en zijn er heel blij mee. Staat chique.

Prima geholpen destijds bij de aanschaf. En ook na wat langere tijd is een vraag meer dan prima en snel opgelost! Uitstekende service dus.

Meer dan FANTASTISCH.......VOORAL ZO DOOOOORGAAN

Zeer goed geholpen, verkoper had verstand van zaken. Empathies vermogen, vriendelijk enz. Kon duidelijk aangeven wat het verschil was tussen de ene tuinset en de andere set, behalve de prijs (haha). Uiteindelijk gekozen voor de duurdere set en daar zijn wij ongelooflijk blij mee. TOP !!! Hartelijke groet, Elles Curre-van der Sluis Woudenberg

Mooi sterk tuinset.

Prachtig en stevig..

goede serves

het werd goed afgeleverd, en op zijn plek gezet.

Ruimtelijk,keuze in overvloed,overzichtelijk,en fijne service

De allereerste indruk was een goeie,dat scheelt al zoveel.we wisten al wel wat we zochten.maar gelukkig was er genoeg om mee te vergelijken.

Klant vriendelijk

Goede klandizie gied geholpen aan chat super goed opgelost zeer tevreden

Simpelweg top

Snelle service. Snelle leveringen Geen gedoe Goed contact zowel online als in winkel Mooi product. Kortom ik snap niet waarom je elders zou kopen.

Duidelijke website,prima geleverd!

Ik als bijna senior kon de website goed vinden wat ik wilde. Ik had gekozen voor de luxe levering,papier ,karton en plastic werden weer meegenomen! Heel blij mee

Wij hebben onlangs een prachtig loungeset gekocht en we zijn er onwijs blij mee. We kunnen niet wachten tot we er straks volop gebruik van kunnen maken, heerlijk onderuitgezakt met een drankje en een hapje in de tuin.

De levering ging goed. En ook het omruilen van een stoel ging goed.

Gewoon goed, vriendelijk van A tot Z

Mooie spullen en snelle levering

Mooi product

Gekregen zoals omschreven keurig en netjes verzorgd

Heel correct

Netjes te woord gestaan.

Tuinmeubelshop is top

Vriendelijk, op m’n gemak tafel en 4 stoelen uitgezocht

Goed advies gekregen.

Heel blij met mijn nieuwe tuinbank en hocker! Snelle bezorging! Goed dat jullie de zondagsrust in ere houden!

Zo blij met de nieuwe stoelen!!

Na een snelle levering genieten we nu van onze nieuwe tuinstoelen. Wat een heerlijke mooie stoelen, prachtig in onze nieuwe tuin! Zonnetje erbij en genieten maar!

Zeer goede webshop! Top!

Enorm goed geholpen, snelle bevestiging, super snelle en keurige levering, maar het allerbelangrijkste zijn de kwalitatief mooie items. Wij hebben een mooie tafel met 6 stoelen en kussens besteld. Erg mooie kwaliteit voor deze prijs. Een aanraders wat ons betreft.

Eind goed, al goed!

We waren ontevreden over het gebruik van de tafel die we besteld hadden (polywood). Na veel telefonisch overleg hebben we uiteindelijk ons geld terug gehad en ergens anders een verstelbare tafel gekocht. We raden aan vooraf goed advies te geven over de material.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA