Zeer klantvriendelijk geholpen door medewerker in de winkel, goede service en snelle levering.
Beste Hetty, Hartelijk dank voor je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat je zo klantvriendelijk bent geholpen en dat onze service en levering naar wens waren. We doen er alles aan om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Veel plezier met je aankoop! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Goede prijs goede kwaliiteit en een eigen bezorgservice die ok nog tips geeft. TOPPIE.
Beste Hans, Wat geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over onze prijs, kwaliteit én bezorgservice! We vinden het fijn om niet alleen te leveren, maar ook nog wat handige tips mee te geven. TOP dat je dat zo waardeert! Veel plezier met je aankoop! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Heel goed geholpen in de winkel fijne verkopers afgelopen donderdag zijn ze de tuintafel komen leveren.super vriendelijke bezorgers .
Beste Stefan, Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent in onze winkel en dat de levering van je tuintafel soepel verliep. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en bezorgers vriendelijk en behulpzaam zijn — geweldig dat je dat zo hebt ervaren! Veel plezier met je nieuwe tuintafel! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Ik ben goed op de hoogte gehouden wat betreft de bezorging. De man die mijn spullen bracht was vriendelijk en zeer behulpzaam . De tuin meubeltjes , stoeltjes , die ik besteld had , voldeden aan mijn verwachting . Ze zitten heerlijk ! Ik vind ze erg mooi en stevig !
Beste Marfa, Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je goed geïnformeerd bent gebleven over de bezorging en dat onze chauffeur vriendelijk en behulpzaam was. Nog leuker is dat de stoeltjes helemaal aan je verwachtingen voldoen en dat ze lekker zitten en mooi stevig zijn. Geniet volop van je nieuwe tuinmeubelen! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
In de winkel in den Bosch ontzettend vriendelijk geholpen. Ik was blij verrast te horen dat de tuinstoelen gratis bij ons thuis (Twente) zouden worden gebracht. Ook de chauffeur was bij aflevering erg vriendelijk!
Beste Myriam, Wat fijn om te horen dat je zo vriendelijk bent geholpen in onze winkel in Den Bosch! We vinden het belangrijk dat onze klanten zich welkom voelen en dat de service ook thuis top is. Geweldig dat de bezorging in Twente naar wens was en dat onze chauffeur je positief is bijgebleven. Heel veel plezier met je nieuwe tuinstoelen! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Ik ben goed geholpen en ze hebben meegedacht met mijn wensen. Geen wachttijd met het leveren met je spullen, Geen aanbetaling hoeven doen. Onbeschadigd geleverd en alles compleet.
Beste Marianne, Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je goed geholpen bent en dat we met je wensen hebben meegedacht. We vinden het belangrijk om onze klanten zorgeloos te laten genieten van hun aankoop, dus super dat alles snel, compleet en onbeschadigd geleverd is — precies zoals het hoort! Heel veel plezier met je tuinmeubelen! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Wij kregen de schroeven er niet in de tafelgaten, ze waren veelste klein voor schroeven. Nu zitten er veel schroeven schuin in.wij zijn er wel verdrietig om maar ja wat kunnen wij anders doen . En dat voor een tafel van €899,00.
Het gewenste was voor de helft aanwezig in de winkel. Medewerker heeft mij goed geholpen door mij datgeen in de winkel te laten proberen en heeft na mijn tevredenheid het hele set voor mij besteld. Ik kon zelf een dag kiezen voor kostenloze bezorging. Bezorging ging soepel en het artikel werd tot aan de tuin gezet. Als ik iets mag noemen wat minder was, is de montage van het set. De bevestigingen zitten niet helemaal recht waardoor monteren wel lastig was. Uiteindelijk wel gelukt.
Beste Claudia, Hartelijk dank voor je uitgebreide en eerlijke review! Wat fijn om te horen dat je in de winkel goed bent geholpen en dat we het gewenste set voor je konden bestellen. Ook prettig dat je zelf een bezorgdag kon kiezen en dat de levering soepel verliep tot in de tuin. Jammer om te lezen dat de montage wat lastiger ging door scheve bevestigingen. We waarderen je geduld en doorzettingsvermogen – fijn dat het uiteindelijk gelukt is! We nemen je feedback mee om dit in de toekomst nog beter te doen. Heel veel plezier met je nieuwe tuinset! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Kwaliteit en bezorging zeer goed
Beste Cor, Hartelijk dank voor je fijne review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en onze bezorging. We wensen je veel plezier van je aankoop! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Aardige medewerkers in de winkel die je echt proberen te helpen. Na bestelling prima geïnformeerd en snel geleverd. Helemaal prima dus!
Beste Milko, Bedankt voor je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat je je goed geholpen voelde in de winkel en dat alles na je bestelling vlot en duidelijk is verlopen. Daar doen we het graag voor! Veel plezier met je aankoop! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
In vergelijking met concurrenten meer keuze in het middensegment. Snelle levering. Vriendelijke chauffeur die het kwam bezorgen.
Beste Angelieke, Hartelijk dank voor je fijne review! Geweldig om te horen dat je onze ruime keuze in het middensegment en de snelle levering waardeert. Ook fijn dat de bezorging soepel en vriendelijk is verlopen — daar doen we het voor! Geniet van je aankoop! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Mooie winkel met ruime keuze er is voor elk wat wils, en wij zijn heel goed en vriendelijk geholpen, Er was geen wekenlange levertijd , en het wordt gratis thuisbezorgd
Zoals het er ‘op de plaatjes’ uitzag zo ziét het er ook uit in het echt! Heel fijn dat er een track & trace systeem op zat waardoor je niet heel de dag hoeft te wachten. Chauffeur ook een super aardige man die alles tot in de achtertuin heeft gebracht, kortom: niets dan lof!!!
Beste Joyce, Wat een geweldige review — dank je wel! Fantastisch om te horen dat het product helemaal aan je verwachtingen voldoet en dat onze bezorgservice goed is bevallen. We vinden het belangrijk dat onze klanten niet voor verrassingen komen te staan, dus fijn dat het track & trace-systeem en de hulp van onze chauffeur gewaardeerd werden. Heel veel plezier met je nieuwe tuinmeubelen! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Netjes geholpen in de winkel door vriendelijk personeel, ook de mannen die het kwamen brengen. Net geen 5 sterren omdat ik het zelf in elkaar mocht zetten, heb daar in de winkel niet bij stil gestaan, maar was geen probleem er zit een goede handleiding bij het product.
Beste Sonja, Hartelijk dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat je zowel in de winkel als bij de bezorging prettig bent geholpen — dat is precies waar we voor staan. Begrijpelijk dat het zelf monteren even een verrassing was, maar goed om te lezen dat de handleiding duidelijk was en het geen probleem vormde. We hopen dat je volop geniet van je nieuwe tuinmeubelen! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Eerder slechte ervaring met andere winkel mbt hoe eea geleverd was. Bij tuinmeubels hop alles perfect ingepakt en bezorgd
Beste Peter, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat we je na een minder fijne ervaring elders wél hebben kunnen verrassen met onze service. We besteden veel zorg aan het inpakken en bezorgen van onze producten, dus het doet ons goed dat je dat zo hebt ervaren. Veel plezier met je tuinmeubelen! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Goede uitleg materiaal meubels, stoelen bij andere tafels plaatsen om te kijken wat ik mooi vind. Niets was teveel. Top geholpen!
Beste Renate, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over je bezoek aan onze winkel! We vinden het belangrijk dat je de tijd en ruimte krijgt om rustig te kijken wat het beste bij je past — fijn dat je dat zo hebt ervaren. Super dat we je goed hebben kunnen helpen! Heel veel plezier met je aankoop! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Mijn ervaring met de tuinmeubelshop was prima,vriendelijk personeel zowel in de winkel als in de bezorging.En niet te vergeten goede prijsstelling.
Beste Frans, Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over zowel ons winkelpersoneel als de bezorgservice. We streven er elke dag naar om onze klanten vriendelijk te helpen en topkwaliteit te bieden tegen een eerlijke prijs — geweldig dat dit ook jouw ervaring is geweest. Geniet van je tuinmeubelen en de zomerse dagen! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Alles was prima in orde , op tijd geleverd en ik ben ontzettend blij met mijn producten.
Beste Anita, Wat ontzettend fijn om te lezen dat alles helemaal in orde was, dat de levering op tijd was en dat je zo blij bent met je producten! 😊 Jouw tevredenheid is waar we het voor doen. Heel erg bedankt dat je de moeite nam om dit met ons te delen. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Heldere webshop en product voldoet aan de verwachtingen. De service en bezorging was uitermate professioneel en heel vriendelijk en behulpzaam
Beste Sandrino, Wat een mooie review — bedankt! Fijn om te horen dat onze webshop duidelijk is en het product aan je verwachtingen voldoet. We geven je complimenten graag door aan ons service- en bezorgteam. Daar doen we het voor! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Een heel prettige afhandeling. Een prachtige set.
Beste Carry, Wat fijn om te horen dat alles zo prettig is verlopen en dat je blij bent met de set! We wensen je er veel mooie momenten mee toe. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Beste Dick, Wat een geweldig compliment — dankjewel! We zijn blij dat je zo tevreden bent. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Mooie parasol voor een goede prijs en een snelle levering
Beste Jan, Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met de parasol én de prijs! Ook fijn dat de levering vlot is verlopen. Bedankt voor je mooie woorden en veel plezier met je aankoop! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Op tijd en prima verpakt
Beste Annie, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles op tijd en goed verpakt is aangekomen — precies zoals het hoort. Veel plezier met je aankoop! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Super mooie bistro set. Heel blij mee. Ziet er super luxe uit. Vriendelijke bezorger en correct.
Beste Riemer, Wat een fijne review, bedankt daarvoor! Super om te horen dat je zo blij bent met de bistroset en dat het luxe design in de smaak valt. Ook mooi dat de bezorging naar wens is verlopen — daar doen we het voor! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Wij zijn blij met ons bistro set. Levering is prima verlopen, vriendelijk chauffeur. Ik geef nog even geen 5 sterren omdat ik wil afwachten hoe de service verloopt. We hebben nl problemen met de gasveer van de stoelen en er is me beloofd dat er een monteur na komt kijken. De service van de klantenservice is tot nu toe prima.
Beste Jose, Wat fijn om te horen dat jullie blij zijn met het bistroset en dat de levering goed is verlopen! We waarderen je open en eerlijke feedback en begrijpen helemaal dat je de service nog even wilt afwachten. Goed om te lezen dat het contact met onze klantenservice positief is verlopen — we doen ons best om jullie zo snel mogelijk verder te helpen met de gasveer van de stoelen. Bedankt voor je geduld en vertrouwen. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA