Filtre

Pluspunten

Grote sortering aan tuinmeubelen Goed bereikbare locatie Goede service Redelijke prijzen

Pluspunten

Grote keus! En heel vriendelijk geholpen!

Weet ik niet

Pluspunten

Goed geholpen, zowel in de winkel als door de bezorgers.

Pluspunten

Goede service, kregen zelfs extra kussens omdat deze in de showroom wel stonden maar bij de levering niet. Was geen probleem!

Showroom modellen gelijk houden aan hetgeen geleverd wordt.

Pluspunten

Zeer aardig geholpen. We kregen de tijd na te denken maar medewerker was voor vragen beschikbaar. Keurige levering zoals afgesproken op de tijd zoals overeengekomen. Onze tweede aanschaf al bij deze zaak en alweer helemaal tevreden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed meedenken in de winkel..

De tafel werd door het bezorgbedrijf gemonteerd... de poten zaten niet helemaal recht onder het blad.. dit benoemd maar kreeg te horen dat zij daar niets aan konden doen.. de tafel was droog.. komt binnen 2 weken goed, anders contact opnemen. S'avonds heeft mijn man zelf de schroeven goed aangedraaid en toen zat het blad goed. Jammer van zo'n reactie

Pluspunten

Ruim assortiment Goede prijs kwaliteit verhouding Snelle levering

Pluspunten

Goede info, mooie prijs en hartelijk ontvangst.

Prijsniveau

Pluspunten

Snel, correct en punctueel

Pluspunten

Deskundigheid van het personeel, die niets opdringt.

Foldermateriaal, zodat je thuis nog eens kunt kijken. We hebben nu zelf foto's gemaakt.

Pluspunten

Werden direct vriendelijk begroet bij de winkel. Werden heel goed begeleid bij de aankoop van onze dining set. Alle ruimte en vrijheid om de sets te proberen.

Ga vooral zo door. Goede service en vriendelijk en deskundig personeel!

Pluspunten

Ruime keus, Goed advies, snelle service, prima aflevering

Vooral zo doorgaan

Pluspunten

Zeer gastvrij, niet opdringerig...goede service en uitermate vriendelijk en behulpzaam

Ga zo door

Pluspunten

Ik kwam bij Veenendaal binnen en de klik was gelijk goed niet aandringen goedendag kijk u maar rond dan horde we of we u kan helpen dat even dit ik was net geopereerd aan mijn knie nieuwe dus ik moes naar het toilet toen nog met de goeder lift mee naar beneden dat vond ik heel fijn hoor dat er nog zulke mensen zijn en de koffie was ook lekker

Zijn er niet Veenendaal ga zo door ik bevel al mijn kennissen aan jullie aan ook mijn vrienden natuurlijk wij komen bij jullie terug

Pluspunten

vriendelijk,niet opdringerig

ga zo door

Pluspunten

Goed geholpen door een vakkundig iemand. Wij waren op zoek naar een ligbed. Nog getwijfeld omdat wij stoelen hadden die niet geheel bij het bed kleurde maar uiteindelijk toch overtuigd dat het zou kunnen. En nu ook super blij mee. Laat de zomer maar komen.

Pluspunten

top zowel de winkel als de schaufeurs zelf bepalen wanneer je de spullen wilt hebben ben bij verschillende tuincentrums geweest maar ben blij dat ik bij jullie terecht ben gekomen toppie

zou niet weten wat jullie nog kunnen verbeteren het is gewoon goede service geweldig hellemaal top

Pluspunten

Erg vriendelijke verkopers. Meedenker! Geen moeite is teveel!

Zorg dat deze kwaliteit behouden blijft! (volgende keer s.v.p. koffie aanbieden in een stenen kopje i.p.v. een kartonnen bekertje

Pluspunten

prima service in winkel en bij levering.

Pluspunten

Snel geleverd goede prijs kwaliteit verhouding en een prettige persoonlijke aanpak.

Vooral zo doorgaan !!!!!!!!!

Pluspunten

Prachtige tuinstoelen ,gratis thuis gebracht door een aller aardigste bezorger en precies op het afgesproken tijdstip !!

Pluspunten

We zijn eerst daar geweest om eens te kijken naar de verschillende modellen en werden zeer goed geholpen. Toen we terug zijn gegaan om te kopen was er een andere verkoper maar ook toen werden we weer zeer goed geholpen. De levering was voor de week erna gepland maar we werden gebeld of dit niet eerder kon wat toch zeer positief is. Er werd afgesproken om s'morgens om 7 uur te leveren, en ze waren er ook stipt om 7 uur. Alles was zeer goed verpakt. Voor ons niets dan positieve dingen van deze zaak.

Niets

37 Groeneveldselaan A