Filtre

Pluspunten

Goede service en vriendelijke medewerkers. Veel keuzemogelijkheden van goede kwaliteit. Ook onderhandelen over vooraf samengestelde sets (tegen aanbiedingsprijs) bleek goed mogelijk en dat is niet overal zo. Dat werd enorm gewaardeerd, omdat we nu eenmaal een eigen smaak hebben en rekening moesten houden met de beschikbare ruimte in de tuin.

De showroom/winkel mag wel wat aantrekkelijker worden ingericht. De mooie sets komen in zo'n grote, hoge en niet echt mooi aangeklede loods niet helemaal goed tot z'n recht. Dat kan beter

Pluspunten

Makkelijk te vinden, hele grote showroom, grote keus (dus wel moeilijk) maar absoluut geslaagd. Heel vriendelijk en hulpvaardig personeel en heel tevreden met onze aankoop. Zeker aan te bevelen bij onze vrienden (hebben we dus al gedaan!)

zijn er volgens ons niet.

Pluspunten

vriendelijk geholpen

Pluspunten

-de afspraak voor de levering was heel duidelijk. ik kon zelf aangeven welk dagdeel ik thuis was. - we zijn bij met de aankoop, prima tuinmeubel! Mooie kussens.

Pluspunten

Super service in de winkel, alles duidelijk op papier, nette afspraken en na gekomen, prima bezorging perfect volgends afspraak. Top producten geleverd en ook na zorg dikke perfect.

nog lekkerder sauzijcenbroodjes uitdelen in de winkel? Nee zou het niet weten

Pluspunten

goed contact, track en trace is heel goed. Goed bereikbaar en service, aardige mensen. Hebben mij geholpen wanner ik er niet kwam met in elkaar zetten.

Pluspunten

Goede service en snelle levering

Pluspunten

Mooie sortering en vriendelijke verkoper Correcte levering

Pluspunten

Kwalitatieve tuinmeubels, personeel neemt de tijd voor je en denkt goed mee maar pusht niet, erg prettig.

Ik vind 35 euro voor het in elkaar zetten van een vrij simpel meubel best veel. Gezien je best een aardig hoog bedrag betaalt voor het product zou ik dit gratis als service aanbieden.

Pluspunten

We werden vriendelijk geholpen en hebben niet lang hoeven wachten voor het bezorgd werd.

Geen tips alles verliep prima.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes en fijn geholpen in de winkel. Niet opdringerig. Ook fijn de voor ons in ieder geval gratis plus-service. Nette transporteur.

Terugkoppeling over nalevering kan beter.

Pluspunten

-De waterdichte hoes (de binnenlaag) liet de eerste week al los. Mocht deze meteen omruilen voor een nieuwe. - De tafel die geleverd was, was niet goed. Werd snel binnen een week omgeruild.

-Waterdichte hoes beter op maat. Nu 270x270 L vorm, terwijl de set 245 is. Steekt dus over, ziet er slordig uit. - Wanneer je probeert te bellen, krijg je vaak niemand aan de lijn. Heel slechte bereikbaarheid qua telefoon. Wel snelle reactie via de e-mail.

Pluspunten

Tweede keer in korte tijd dat ik een aankoop heb gedaan . Ben bijzonder tevreden , marge bezorgtijden een uur . Echt geweldig ,zelfs vroeg in de ochtend. Ben prima geholpen in de winkel

Misschien per mail bevestigen , als artikel nageleverd wordt

Pluspunten

Duidelijke site, praktisch dat we zelf bezorgmomenten konden selecteren.

Medewerker van Sliedrecht reageerde wat bokkig toen hij ontdekte dat we voor een relatief goedkope set gingen. Niet professioneel. We hadden montage van de set verwacht.

Pluspunten

Klantvriendelijk, denken met je mee. Ook de bezorgers waren behulpzaam. Al met al ben ik erg blij met mijn aankoop.

Pluspunten

We worden netje terugegemaild, als wij een vraag hebben over een levering.

snellere levering

Pluspunten

Prettige bediening, veel keus,goede prijs/kwaliteit verhouding. Bezorging was ook niets op aan te merken.

Als u het bovenstaande leest, zult u begrijpen dat ik niet zou weten wat u zou moeten of kunnen verbeteren, het was 100 procent!

Pluspunten

Altijd vriendelijk personeel, wij komen regelmatig terug, dit keer met een puppy van 12 wkn, die trok onmiddellijk de aandacht en bij het aaien van onze pup vroeg ik direct om korting..................een grote lacht zei alles, naar volle tevredenheid een parasol gekocht, bedankt

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit en vriendelijke bezorgers

De verkoper was in een beetje haast, dit viel ons wel tegen. Ik zou als tip geven om de klant altijd te laten koning te maken. een fijne dag of gefeliciteerd mijn uw aankoop zou hierbij zeker aan bijdragen!

Pluspunten

goede informatie over de artikelen

Pluspunten

veel keus, vriendelijke en geduldige verkoopster

geen verbeterpunten, vonden alles prima verlopen

Pluspunten

* Levering. Ging eerst verkeerd, maar goede opvolging. * Klantgericht. * Fatsoenlijke prijs.

* Geen.

Pluspunten

Je wordt echt goed geholpen

De verbindingsstukken erbij leven zo makkelijk wezen

Pluspunten

Zeer deskundig personeel en een goede service bij aflevering

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA