Filtre

Pluspunten

Geweldige mooie set en top sercice! Met dank aan Gerrit van showroom Den Bosch hebben wij uiteindelijk onze kussenset compleet. Er zaten namelijk twee kussens verstopt onder de set. Hij attendeerde me erop. Wat hebben we erom gelachen

Pluspunten

vriendelijk en goede service

airco in de zaak

Pluspunten

Goed en vriendelijk geholpen. Keurig op tijd afgeleverd.

Pluspunten

Reageren snel op vragen via de mail. Goede uitleg over de mogelijkheden van een tuinset.

Pluspunten

we werden heel goed ,deskundig en vriendelijk tewoord gestaan.Schade aan de tuin werd geruisloos, zonder hapering, verholpen.

Pluspunten

- Wij werden uitstekend geholpen, deze mevrouw was actief in de weer met het verplaatsen van tuinmeubels om een voor ons een lounge set naar wens uit te zoeken. - Wij hadden een idee om een bepaalde tafel bij een lounge bank te kopen, mevrouw raadde ons dit af omdat deze tafel net nieuw op de markt was en het nog niet naar behoren werkte zoals het moest. - Er werd dus geluisterd naar onze wensen, en er werden geen produkten aangesmeerd. - De mevrouw die ons hielp was eerlijk en vertelde goed wat de voor en nadelen waren. -Super kort weg gezegd.

nvt

Pluspunten

Slim advies: van een onmogelijk op ons balkon passende hoekbank kun je met een andere opstelling ook een dubbellange bank maken met een klein dwarsstukje. En: dan past het toch wel. Gelukkig maar!

Pluspunten

Mooie, degelijke en betaalbare producten. Regelmatig informeren over status bestelling

Website geeft tegenstrijdige informatie over levertijd en beschikbaarheid voorraad. Ook duurt het een paar werkdagen voordat informatie wordt gegeven of artikel op voorraad is. Tijdens telefonisch contact kon geen.duidelijkheid worden gegeven of artikel op voorraad is en wanneer levering verwacht kan worden. Verder prima bezorging.

Pluspunten

makkelijk bestellen snel thuis bezorgd ( minder dan 1 week) vriendelijke verkoper (jonge knul, gaf me niet het idee mij iets aan te smeren zoals ik dat normaal wel ervaar met verkopers)

Misschien iets meer pro-actieve benadering mbt kussens die zijn meegeleverd.. zijn deze waterbestendig? etc.

Pluspunten

ruim mooi goede info prettig om rond te kijken en goed bereikbaar en goeie koffie.

zou het niet weten

Pluspunten

Bij de tuinmeubels brochures met uitleg welke combinaties er mogelijk zijn

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes geholpen en de aflevering goed en netjes verzorgd op de afgesproken tijd.

Pluspunten

Ze doen wat ze beloven, al kan dat weleens in etappes worden verzorgd.

Bij verzending goed controleren of alle delen van hetgeen besteld is ook op transport gaat. Daarmee wordt nalevering van onderdelen voorkomen.

Pluspunten

Bij toeval kwamen wij terecht bij het bedrijf Van der Garde in Wormerveer en troffen een groot en overzichtelijke toonzaal aan met veel keuze aan tuinmeubelen voor een redelijke prijs. Ook het aanwezige personeel liet ons eerst vrij rondkijken en stond ons te woord op het moment dat wij er om vroegen. Dat geeft een prettig en ongedwongen gevoel. Ook de bezorgdienst waar het bedrijf gebruik van maakt is een goed verlengstuk van de service met name om de keuze van dagen en tijden voor de levering en het vriendelijke personeel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie spullen

Duidelijkere prijsaanduiding per onderdeel van een set

Pluspunten

Goed geholpen, prima aflevering

Lange wachttijd in de winkel

Pluspunten

goede service na klacht

geen beschadigde goederen afleveren. Laat weten dat het bestelde product niet meer leverbaar is i.p.v. toch goederen afleveren

Pluspunten

We werden super geholpen... binnen 2 weken werden de stoelen thuisbezorgd! Ze zitten heerlijk en zijn er erg blij mee!

Pluspunten

Goede uitleg over het product. Keurige mails over je aankoop en perfecte bezorgafspraak die je zelf kunt maken via de mail. Erg netjes en handig. Levering correct op de juiste tijd volgens afspraak. Bezorgers aardig. Wat wil een mens nog meer!!!!!! Lekker zitten in een loungeset set van van der Garde. De zomer van 2017 kan voor ons niet meer stuk.

Pluspunten

Klantvriendelijk Heeeel duidelijk in de communicatie. Komen afspraken na.

Doe meer aan bijverkoop. Hoes verkoop bij tuinset.

Pluspunten

Vriendelijkheid en behulpzaam en de service is super want ik had een stoel met een scheve poot geleverd gekregen en deze werd zonder problemen omgeruild echt super

Pluspunten

Super loungeset en service

Pluspunten

Klantvriendelijk, behulpzaam

Geen idee

Pluspunten

vriendelijk en behulpzaam personeel word niets opgedrongen ,je kunt rustig alles bekijken onder het genot van een lekker kopje koffie. voor je iets beslist.

eigenlijk niets in utrecht gaat het goed .

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA