Filtre

Pluspunten

Mooie spullen hebben ze. De tweede keer al dat ik een lounge set gekocht heb bij van der Garde

Kreeg een enveloppe met boutjes die pasten niet. Dus moest eerst naar de bouwmarkt om andere te halen. Dat was een beetje jammer

Pluspunten

Nemen klachten serieus Niet opdringerig bij bezoeken showroom prima mail verkeer omtrent levering en betalen Snel contact via telefoon en ook op een prettige manier geholpen Zorgvuldig

Mailcontact lijkt niet altijd de juiste manier om een probleem te verhelderen .Advies om elkaar even mondeling te spreken is vanuit mij daarom een aanbeveling

Pluspunten

Prima werden wij geholpen met onze keuze in de vestiging Gouda. Uitstekende bezorg mogelijkheden (zelfs op zaterdag).r

Ga zo door

Pluspunten

Vriendelijk personeel, goede uitleg.

Pluspunten

Net advies, keurig advies en nette en tijdige levering

Vond de showroom op eerste verdieping wat donker en kaal. Leek een beetje een tijdelijke toonzaal. Was in Den Bosch. Webshop echter kerig en mooie video's.

Pluspunten

In de winkel word je fijn geholpen en nemen de tijd voor je.

Geen!

Pluspunten

goed advies,aardig personeel weten waar ze het over hebben.

Pluspunten

Snel antwoord email. Ontbrekend onderdeel snel opgestuurd Vriendelijke bezorgers

Pluspunten

kennis en klantvriendelijk geholpen

geen

Pluspunten

Leuke en aardige verkoper bij van der Garde Veenendaal wij gingen alleen maar kijken maar we gingen de deur uit met een bestelling.

Even een tip de vervoerder moest een keer extra rijden omdat de bestelling in eerste instantie niet compleet was.

Pluspunten

Je wordt vriendelijk geholpen, beslist niet opdringerig en ook de service ( van met name Jan Pul ) is prima. Ook is er een ruime keuze en leveren ze kwaliteits producten.

Pluspunten

uitstekende service snelle levering die vakkundig in elkaar gezet word

Pluspunten

Veel keuze mooie showroom duidelijk en net personeel. Echt een aanrader als je een tuinset wel kopen.

Pluspunten

Vriendelijk personeel goed advies en Snelle levering

Pluspunten

Goede service de medewerkers zijn vriendelijk

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk. Empatisch. Fijn personeel. Goede communicatie.

Geen.

Pluspunten

Zeer vriendelijk en accuraat personeel. Vriendelijk geholpen.

Even aangeven dat er bij bezorging wel de meubels zelf in elkaar gezet dient te worden.

Pluspunten

Mooie producten, goede prijs en goede service.

Pluspunten

Netjes alle afspraken nagekomen. Bezorgdienst ook top

Pluspunten

Chauffeur had 1 stoel te weinig bij na de winkel gebeld en binnen een half uur hebben ze de stoel na gebracht.

Pluspunten

Wordt heel fijn geholpen

Pluspunten

Zowel in de winkel als met afleveren van de spullen heel vriendelijk geholpen. Winkelpersoneel is helemaal niet opdringerig, tijdens het relaxen op de tuinset in de winkel werd zelfs koffie aangeboden! Helemaal super!! Bezorgers waren vriendelijk en stipt!

De eerste keer dat we in de winkel zijn geweest (een dinsdag tegen de middag) was er 1 persoon zichtbaar in de winkel. Er waren niet veel bezoekers, maar 1 persoon is wel erg weinig. Ook ivm eigen veiligheid etc. Voor de rest super geholpen!! Geen aanmerkingen! Ga zo door!

Pluspunten

vriendelijk personeel, ruimte voor een persoonlijk praatje, en de koffie met iets lekker staat klaar prima ga zo door

geen

Pluspunten

Goed geholpen in showroom. Netjes afgeleverd

We zouden bericht/mail krijgen over afleverdatum. Dit is niet gebeurd. Mijn vrouw stond net op punt weg te gaan; als ze iets later waren geweest was er niemand thuis. Omdat we niet wisten wanneer het zou worden afgeleverd hadden we ons ook niet voorbereid waar het set precies geplaatst moest worden.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA