Filtre

Pluspunten

Grote verscheidenheid aan artikelen, snelle service, geen aanbetaling nodig voor hetgeen wij bestelden.

Pluspunten

- vriendelijke mensen - goede service - afspraken nakomen

- geen

Pluspunten

Ruim aanbod, loungesets zelf samen hoe je wilt.

Bezorger was uur te laat. Een Telefoontje was fijn geweest.

Pluspunten

Goede service, snelle levering,

Pluspunten

Vriendelijke ontvangen Behulpzaam Levering twee weken , was ook juist twee weken

Pluspunten

Vriendelijk Bezorgen wanneer je wilt Goede prijs/kwaliteit verhouding

Op de zondag wel kunnen zoeken op de website.

Pluspunten

Netjes geholpen zeer correcte verkoper,kwam met goede ideeën en hulpvaardig Levering volgens afspraak snel en goed

Pluspunten

Ruim assortiment. klantvriendelijk snelle levering

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes en zorgvuldig geholpen in de winkel. Afspraken m.b.t. de levering werden zeer goed nagekomen.

Er was op de bewuste zaterdag rond 12.00 uur betrekkelijk weinig personeel beschikbaar waardoor klanten vrij lang moesten wachten om geholpen te worden. We zagen dan ook sommige mensen weggaan.

Pluspunten

Klant vriendelijk. Het kon bij ons niet direct geleverd worden. De mogelijkheid werd ons geboden om de loungeset en de buiten eet tafel met 6 stoelen in de opslag te doen en op afroep te laten leveren. Hiermee waren wij goed geholpen.

Ga zo door.

Pluspunten

Wij waren zeer tevreden ,zowel in de winkel als bezorgen! Staat heel erg mooi en de zit is perfect!!

Pluspunten

Klantvriendelijk, behulpzaam en goede service

weet er even geen

Pluspunten

Prettig geholpen om nieuwe tuinset uit te kiezen, veel keus. Levering snel en goed. Helemaal tevreden!

Pluspunten

Ik ben heel vriendelijk geholpen bij het uitzoeken van mijn tuinmeubelen, en ook de jongens die ze thuis hebben bezorgt waren heel vriendelijk en behulpzaam, wij zijn er blij mee, en kunnen nu lekker genieten van het zonnetje. Vriendelijke groet Bep Koenraad

Pluspunten

Overzichtelijke winkel in den bosch goed advies geduldige verkoper snelle levring

Pluspunten

Je wordt plezierig geholpen en er is een ruime keuze aan tuinmeubels.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Uiteindelijk alles goed gekomen, door compensatie.

- Betere service naar je klanten toe. - Meerdere keren moeten bellen wanneer het nu bezorgd zou worden. (zou binnen 2 weken zijn, waarvan wij er op 9/14 thuis waren) Uiteindelijk na 6 keer bellen de laatste dag van die 2 weken bezorgd. - Beschadiging aan tafel, hier wel 20 keer contact over op moeten nemen. Uiteindelijk kan de tafel omgeruild worden. Maar dit moet in de vestiging gebeuren. Hoe krijg je een tafel van 120cm in een Renault Twingo? - Bij bezorging wordt er niks in elkaar gezet, dit had ik aan moeten geven toen ik in de winkel de aankoop deed. De verkopers zouden dit even moeten vermelden. Kortom DIT WAS DE EERSTE EN LAATSTE KEER!!!!

Pluspunten

de showroom is netjes en overzichtelijk. dus niet volgepropt met alles en nog wat. leuke en gezellige verkoopster prijs kwaliteit is TOP kinderhoekje water op een warme dag

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime en mooie sortering, vriendelijke mensen en nakomen van afspraken

entree Show-Room Wormerveer als onderverhuur(?) bij Babyzaak kan beter

Pluspunten

Alle lof voor Van der Garde, zeker ook voor de bezorgers Cor & Wim, onze eigen fout in bestelling lounge set Venice, hebben zij geweldig opgelost, telefoneren, meedenken, ons als klant met een goed gevoel achterlatend en tot slot kosteloos opnieuw opgehaald en bezorgd. Klasse!

Pluspunten

snel geleverd, ruime keuze

Pluspunten

Vlot geleverd (op het dakterras op de eerste verdieping). Leuke set, goede prijs

Pluspunten

vriendelijk en snel geholpen geven je de ruimte om rustig te kijken snelle en keurige levering

geen

37 Groeneveldselaan A