Sie haben 18.740 Bewertungen mit einer Gesamtbewertung von 9,2.
Review overzicht
Positief sentiment99%
Die Bewertungen sind überwiegend positiv. Kunden schätzen den freundlichen und kompetenten Service, klare Informationen und zügige Lieferung. Die Qualität der Möbel wird oft gelobt. Einige Bewertungen erwähnen Lieferschwierigkeiten oder Schäden, insgesamt bleibt das Feedback jedoch positiv.
Sterke punten
Ausgezeichneter Kundendienst
Schnelle Lieferung
Gutes Preis-Leistungs-Verhältnis
Gebaseerd op 120 reviews
waardeloze bezorging
Vandaag zouden onze nieuwe tuinmeubels op het vakantiepark worden bezorgd. Leuk geholpen in de winkel en alles zou in huis worden gezet. Wij geven het adres en huisnummer door staat ook op de offerte maar niet op de bon van de chauffeur. Chauffeur dumpt de spullen bij de receptie en is naderhand erg onbeschoft aan de telefoon. Contact met de klantenservice duurt erg lang en zeggen gewoon dat het bezorgd is. LET OP ze houden dus geen rekening met subnummers. Erg jammer was een mooie set maar de jeu is er wel vanaf. Ik zal hier zeker niets meer kopen en zal het andere ook niet aanraden. Ik maak me nu al zorgen of de beloofde garantie ook een valse belofte zal zijn.
17 September 2026
Leo
Hooghalen
Zeer goed en beleefd geholpen.
In tuinshop Cruquius zeer goed en beleefd geholpen. Op een maandagochtend langs geweest en een set van twee loungestoelen met voetenbankje en tafel bekeken. Na het uit proberen met een heerlijk bakkie koffie besteld. Alles was goed heb ik tegen de verkoper gezegd. Er was echter één minpunt vertelde ik hem. Je blijft zitten en kom er niet meer uit. Zo lekker zitten ze. Na drie dagen zijn ze geleverd. En ze staan prachtig onder onze pergola. Als het kan dan drinken we
's morgens vroeg een bakkie koffie en 's avonds zitten we lekker buiten te genieten op onze loungestoelen. We zijn heel tevreden met de aanschaf.
12 September 2026
Marcel
Noordwijkerhout
Ruime keuze, fijne verkopers
Wij waren op zoek naar een nieuw tuinset. Werden hartelijk ontvangen en kregen de ruimte om rustig rond te kijken naar het ruime aanbod en geadviseerd over de diverse materialen.
Wij zijn heel tevreden over de manier van werken en de verkopers en genieten nu van een mooi tuinset!
11 September 2026
Gerard
Barneveld
Goed geholpen en mooie tuinsets beschikbaar
Ik wist al ongeveer wat ik wou. Deze keuze uiteindelijk na advies van de medewerker gemaakt. In de winkel is het contact toch wat persoonlijker en fijner dan online. Hier kan dan ook nog wel iets met de prijs gedaan worden ;)
9 September 2026
Marloes
Almelo
Gewoon TOP
Wij hebben een Ibiza tuinset aangeschaft. Alles super vlot gegaan. Van ingaan op onze interesse tijdens ons bezoek aan de zaak tot en met de betaling aan onze voordeur... Top service!
7 September 2026
Wouter
Schelluinen
Geweldige Tuinmeubelshop
Goed geholpen door vriendelijk en goed personeel.De showroom is ruim,overzichtelijk en netjes.Ook bij het combineren krijg je duidelijk en eerlijk advies en betaalbare artikelen.Snelle levering door vriendelijke chauffeurs.Alom komen we nog graag terug.
Hennie
Den Bosch
Beste Hennie,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je vriendelijk en deskundig bent geholpen en onze showroom als ruim, overzichtelijk en netjes hebt ervaren. Geweldig dat ook het advies, de prijs-kwaliteitverhouding en de snelle levering naar wens waren. Het compliment voor onze chauffeurs geven we graag door! We kijken ernaar uit jullie in de toekomst weer te mogen verwelkomen.
Mooie collectie
Na bezoek in de winkel al het eerste besteld. Later bleek dat we nog ruimte over hadden, dus nog extra bij besteld. Zeer tevreden !
Cindy
Hulst
Beste Cindy,
Bedankt voor je mooie review! Wat leuk dat jullie na de eerste bestelling nog ruimte over hadden en besloten om de tuinset verder uit te breiden. Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met jullie aankopen. We wensen jullie heel veel gezellige en ontspannen momenten in de tuin!
Goede en snelle service
Werd goed geholpen ook toen ik een product kreeg met schade.
Werd netjes en snel verholpen zonder kosten.
Arno
Deventer
Beste Arno,
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je goed bent geholpen. Jammer dat het product in eerste instantie met schade werd geleverd, maar gelukkig hebben we dit snel, netjes en kosteloos voor je kunnen oplossen. We wensen je heel veel plezier met je aankoop!
Prachtige set
Ervaren hulp bij het uitkiezen van een tuinset, we zijn goed geholpen. Bezorging was ok, ze hadden er niet zo veel zin in geloof ik. Maar de tuinset is prachtig, heel erg blij mee!
Marlou
Berkel en Rodenrijs
Beste Marlou,
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat jullie goed en deskundig zijn geholpen bij het uitzoeken van de tuinset en dat jullie zo blij zijn met het eindresultaat. Jammer dat de bezorging qua enthousiasme wat minder positief is ervaren; die feedback nemen we zeker mee. We wensen jullie heel veel mooie en gezellige momenten met de prachtige tuinset!
Zeer tevreden!!
Onze ervaringen zijn heel goed. We hebben een mooi tuinset, loungeset en parasol. De levering was netjes op tijd en tussendoor werd je netjes op de hoogte gehouden van je bestelling. Het winkel personeel heeft ons goed geholpen en mee gedacht en is ook zeer vriendelijk . Ook de bezorgers waren zeer vriendelijk!
Britt
Pruissen
Beste Britt,
Bedankt voor jullie mooie en uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de tuinset, loungeset en parasol. Geweldig dat jullie goed op de hoogte zijn gehouden van de bestelling en dat zowel onze winkelmedewerkers als bezorgers vriendelijk en behulpzaam waren. We wensen jullie heel veel gezellige en ontspannen momenten met de nieuwe tuinmeubelen!
prima assortiment en service
In de winkel vriendelik personeel en ruim aanbod.
Online nog meer aanbod, dus online een bestelling gedaan.
Levering conform afspraak.
Wel een kleine oneffenheid bij een product, waar snel een (voorlopige oplossing is geboden).
Florinus
's-Hertogenbosch
Beste Florinus,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je ons vriendelijke personeel en ruime assortiment in de winkel waardeert en online een passende keuze hebt kunnen maken. Goed om te lezen dat de levering volgens afspraak is verlopen. Jammer van de kleine oneffenheid aan het product, maar fijn dat er snel een voorlopige oplossing is geboden. We hopen dat alles naar volle tevredenheid wordt afgerond en wensen je veel plezier met je aankoop!
Zonnige groet, Daan | Tuinmeubelshop ☀️
Duidelijk en snel geleverd!
En geleverd op de plek waar ik het graag zou willen ivm niet thuis zijn bij levering
Jan
Schoonebeek
Beste Jan,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de levering netjes op de gewenste plek is neergezet terwijl je niet thuis was. Fijn dat alles zo soepel en volgens wens is verlopen. We wensen je heel veel plezier met je aankoop!
Prima geholpen
Voor een paar eenvoudige stoelen een 5 sterren hulp in de winkel! Wat een geweldige service. Geen moeite om ff een stoeltje aan de andere kant van de winkel ophalen om te kunnen vergelijken. Heerlijk koffie/thee met een stukje appelgebak. Bezorging ging ook prima. Zeer tevreden met onze aankoop!
Brigit
TIEL
Beste Brigit,
Bedankt voor jullie geweldige review! Wat fijn om te horen dat jullie onze service met vijf sterren waarderen. Ook voor een paar stoelen nemen we graag de tijd om mee te denken en verschillende opties te vergelijken. En met een kop koffie of thee en een stukje appelgebak wordt het uitzoeken natuurlijk nóg gezelliger! Fijn dat ook de bezorging goed is verlopen. Heel veel plezier met jullie nieuwe stoelen!
Waardeloze After Sales service
Op 24 juli een parasol + parasolvoet gekocht. Deze werd snel geleverd waardoor we hoopten nog even te genieten hiervan tijdens deze mooie zomer.
Helaas ontbraken de bouten om de parasol te bevestigen aan de voet.
Op dat moment kom je daar in een molen die je echt niet wilt (zie ook al andere recensies). Lang wachten op antwoorden, slechte interne communicatie en veel (loze) beloften. Je wordt gewoon aan het lijntje gehouden en bent niet meer interessant.
In eerste instantie werden opnieuw wieltjes voor parasolvoet toegestuurd en daarna nog 2x volledig verkeerde bouten ondanks toegestuurde foto's van probleem.
Al met al gingen daar 5 weken overheen en hebben we deze zomer parasol niet kunnen gebruiken ondanks de besteding van een flinke som geld hiervoor.
Uiteindelijk zelf maar opgelost m.b.v. Karwei....; iets nodig voor tuin?, sla deze firma maar over!
Hennie
Doetinchem
Helaas een teleurstellende ervaring met de klanten'service' van dit bedrijf
Helaas is onze ervaring met Tuinmeubelshop behoorlijk teleurstellend geweest, ondanks dat het uiteindelijk wel goed is opgelost.
Wij kochten een nieuwe tuinset van bijna €2500 die bij levering op meerdere plekken beschadigd bleek te zijn. Wat volgde was een maandenlang traject met veel e-mail- en telefonisch contact waarbij een daadwerkelijke oplossing lang op zich liet wachten. Er waren veel zaken die misgingen bij dit bedrijf waardoor we het idee kregen lang aan het lijntje gehouden te worden.
Uiteindelijk is besloten om het betreffende meubelstuk volledig te vervangen. Daar hebben we vervolgens opnieuw lang op moeten wachten en ook over de voortgang moesten we meerdere keren zelf contact opnemen.
Inmiddels is het nieuwe meubelstuk geleverd en is het probleem gelukkig naar tevredenheid opgelost. Daar zijn we uiteraard blij mee. De medewerkers met wie we contact hebben gehad waren over het algemeen vriendelijk, maar het gehele serviceproces heeft veel te lang geduurd en heeft ons onnodig veel tijd en moeite gekost.
Daarnaast; dat er na een maandenlang servicetraject, waarin wij veelvuldig zelf achter de voortgang aan moesten, uiteindelijk geen enkele compensatie is geboden voor het ongemak en de geïnvesteerde tijd, vinden wij teleurstellend en niet passend bij de service die je bij een aankoop van deze omvang mag verwachten.
Bij een tuinset in deze prijsklasse hadden wij verwacht dat een probleem met een beschadigd geleverd product sneller, proactiever en soepeler zou worden opgelost. Uiteindelijk dus tevreden met de oplossing, maar helaas niet met de weg ernaartoe.
Zonder de noodzaak om een beroep te doen op de klantenservice was onze ervaring waarschijnlijk positief geweest. Helaas leer je een bedrijf juist pas echt kennen wanneer er iets misgaat, en op dat vlak heeft Tuinmeubelshop ons teleurgesteld.
29 August 2026
Loes
Horst
Super mooie bank en fijne service.
De medewerkers in de winkel waren erg behulpzaam en hebben alles duidelijk uitgelegd over de levering.
Vooraf zou ik nog gebeld worden over de levering, maar dit is helaas niet gebeurd. Gelukkig had ik er al rekening mee gehouden dat de bank die dag geleverd zou worden, waardoor alles uiteindelijk toch goed is verlopen.
29 August 2026
Rick
Oosterhout
Beste Rick,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat onze medewerkers je goed hebben geholpen en duidelijke uitleg hebben gegeven over de levering. Jammer dat het afgesproken telefoontje vooraf niet heeft plaatsgevonden; dat had natuurlijk wel moeten gebeuren. Gelukkig is de levering uiteindelijk goed verlopen. We wensen je heel veel plezier met de nieuwe bank!
Top bedrijf
Heb via de website vier tuin stoelen besteld .
Zijn super snel bezorgt en nog mooi in het echt dan op de foto .
Super bij mee
Mascha
Den Haag
Beste Macha,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de vier tuinstoelen zo snel zijn bezorgd en in het echt zelfs nog mooier zijn dan op de foto. Daar worden we blij van! We wensen je heel veel plezier en mooie momenten met de nieuwe stoelen.
Zonnige groet, Daan | Tuinmeubelshop ☀️
Voelde gelijk veel beter aan dan bij de concurrentie met de naam leef in het Engels.
Spijt dat we daar eerder de meubels gekocht hadden. De oud medewerker die na vele jaren van L... de stap naar de Tuinmeubelshop had genomen, heeft ons met de klacht uiteindelijk geholpen.
Daarom de bestelde voetenbankjes bij L... af besteld en bij de Tuinmeubelshop gekocht voor de service. Gaat om de Tuinmeubelshop in Oosterhout.
Toine
Dongen
Beste Toine,
Bedankt voor jullie mooie en openhartige review! Wat fijn om te horen dat jullie ervaring bij onze winkel in Oosterhout zo positief is geweest. Geweldig dat onze collega goed heeft meegedacht en jullie uiteindelijk heeft kunnen helpen met de klacht. Extra leuk dat jullie vanwege de geboden service voor de voetenbankjes bij ons zijn teruggekomen. We wensen jullie heel veel comfort en plezier met de aankoop!
Zonnige groet, Daan | Tuinmeubelshop ☀️
Goede indruk, juist advies en fijne levering
In vestiging Hoogeveen 3x Diningtuinstoel Nanda Loft en 3x Diningtuinstoel Coyora Mocha gekocht. Kwamen online een stoel tegen waarmee we met die gedachte naar Hoogeveen zijn gegaan. De eerste indruk van de winkel was netjes, overzichtelijk en ruime keuze in deze XL vestiging. Al snel kwamen we er helaas achter dat de tuinstoel die we op het oog hadden niet aan onze eisen voldeet. De verkoopmedewerker liet ons alternatieven zien en na een tijdje proefzitten en juiste duidelijke adviezen hadden we eigenlijk onze keuze wel gemaakt. Zijn hierop naar huis gegaan en met de online AI tool de stoelen in onze serre geplaatst om een laatste indruk te krijgen. We waren direct over stag. Online bestellen vonden we ongepast en dus telefonisch direct contact opgenomen met vestiging Hoogeveen. Op deze manier de stoelen besteld en afgelopen Dinsdag de stoelen ontvangen. De levering ging volgens afspraak, alles was zeer netjes ingepakt en de vriendelijke bezorger heeft alles met zorg bij de voordeur neer gezet. We zitten nu nog met meer comfort in onze serre en genieten op en top.
Team Hoogeveen bedankt.
Mvg,
RH Schut.
RH
Froombosch
Beste RH,
Bedankt voor jullie uitgebreide en mooie review! Wat fijn dat jullie bezoek aan onze XL-vestiging in Hoogeveen zo goed is bevallen. Leuk om te lezen dat onze collega goed heeft meegedacht en jullie met duidelijke adviezen heeft geholpen bij het vinden van de juiste stoelen. Extra leuk dat onze online AI-tool vervolgens hielp om de knoop definitief door te hakken! Ook fijn dat de telefonische bestelling en bezorging helemaal naar wens zijn verlopen. We wensen jullie ontzettend veel comfortabele en gezellige momenten met de nieuwe stoelen in de serre!
Correct geholpen
Netjes en optijd geleverd. Even wennen aan het feit dat het een winkel is in een winkel.
Fred
Pijnacker
Beste Fred,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles netjes en op tijd is geleverd. We begrijpen dat het concept van een winkel in een winkel even wennen kan zijn. Bedankt voor het delen van je ervaring en we wensen je heel veel plezier met je aankoop!
Zonnige groet, Daan | Tuinmeubelshop ☀️
Heel fijn geholpen ,geslaagd.
De jonge man Siem genaamd heeft alles goed verwoord over de kwaliteit van de bistroset.Werd snel bezorgd en smiddags zat ik al in de zon.Zit heerlijk en ziet er heel gezellig uit.
Tiny den Hollander_Borst
Sassenheim
Beste Tiny,
Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat Siem jullie zo goed heeft geïnformeerd over de kwaliteit van de bistroset. Fijn dat de levering snel verliep en je dezelfde middag al heerlijk in het zonnetje kon zitten! We wensen je nog heel veel gezellige en zonnige momenten met de bistroset.
Goed en snel advies
In de showroom proef gezeten. Toen telefonisch nog wat extra info gevraagd. Snel en goed geholpen. En toen per ongeluk de verkeerde kleur set geleverd werd. Binnen een uur antwoord wanneer het omgeruild zou worden.
Saskia
Druten
Beste Saskia,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je zowel in de showroom als telefonisch snel en goed bent geholpen. Jammer dat er in eerste instantie een verkeerde kleur is geleverd, maar gelukkig kon er binnen een uur al duidelijkheid worden gegeven over het omruilen. We hopen dat jullie inmiddels volop genieten van de juiste set!
Super tevreden!
We hebben een loungeset voor onder onze overkapping gekocht. We werden vriendelijk geholpen en een halve week later werd deze al bij ons thuis bezorgd. Ook de ligstoel die we als showmodel kochten werd netjes bij ons thuis afgeleverd; dus dik tevreden over de goede service!
Johanna
Ede
Beste Johanna,
Bedankt voor jullie mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie vriendelijk zijn geholpen en dat de loungeset al zo snel thuis werd bezorgd. Ook fijn dat de ligstoel uit de showroom netjes is meegeleverd. Geweldig dat jullie zo tevreden zijn over onze service! We wensen jullie heel veel ontspannen en gezellige momenten onder de overkapping.
Zonnige groet, Daan | Tuinmeubelshop ☀️
Snelle levering, en een vriendelijke bezorger.
Ziet er precies het zelfde uit, als op de site.
Ik ben heel blij met deze mooie bank, in mijn woman cave.
26 August 2026
Marian van Cuijck
Eindhoven
Beste Marian,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de bank precies aan je verwachtingen voldoet en er net zo mooi uitziet als op onze website. Geweldig dat hij een mooie plek heeft gekregen in je woman cave. Heel veel plezier en gezellige momenten met je nieuwe bank!
Zonnige groet, Daan | Tuinmeubelshop ☀️
Veel keus en zeer scherp geprijsd
Fijne website met goede filter mogelijkheden. Veel keus, we hebben echt veel meubels vergeleken en op deze site zijn de prijzen echt het gunstigst.
26 August 2026
Maaike
Gemert
Beste Maaike,
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat onze website en de filtermogelijkheden het vergelijken gemakkelijk hebben gemaakt. Geweldig dat jullie uit ons ruime assortiment een mooie keuze hebben kunnen maken én tevreden zijn over onze scherpe prijzen. We wensen jullie heel veel plezier met de aankoop!
Review overzicht
Positief sentiment99%