Fijne winkel met mooie spullen tegen een goede prijs. En netjes bezorgd. TOP.
Beste Eefje, Wat een fijne review, dankjewel! Geweldig om te horen dat je blij bent met onze collectie, de prijs én de levering. We doen ons best om het complete plaatje kloppend te maken – fijn dat dat is gelukt. TOP dat jij het ook zo ervaart! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Heb een zwevende parasol gekocht. Materiaal naar wens Reactie naar wens Bezorging naar wens
Beste Lia, Wat leuk om te horen dat alles naar wens is verlopen – van het materiaal tot de service en bezorging! Geniet van je nieuwe zwevende parasol en de schaduwrijke momenten in de tuin. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Wordt netjes thuisbezorgd
Beste Rien, Bedankt voor je reactie! Fijn om te horen dat de levering naar wens is verlopen. We zorgen er graag voor dat alles netjes en zorgvuldig bij je thuisbezorgd wordt. Veel plezier met je aankoop! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Binnen een uur was alles geregeld, goed geluisterd, bestelling geplaatst. Suoer fijn dat je een keuze mag maken voor datum levering. De tuinset is prachtig, zit heerlijk een stralend middelpunt in de tuin.
Beste J, Wat een mooie review, dankjewel! Wat fijn om te horen dat alles zo vlot en naar wens is verlopen. We vinden het belangrijk om goed te luisteren en mee te denken, en het is geweldig dat jullie nu kunnen genieten van een prachtige tuinset als stralend middelpunt. Heel veel plezier ermee! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
super service, erg vriendelijk personeel, ruime keuze, nemen echt de tijd voor je
Beste Henk, Wat een mooie woorden, dankjewel! Wat fijn dat je onze service, het vriendelijke team en de ruime keuze zo hebt gewaardeerd. We nemen graag de tijd voor iedereen, en het is geweldig om te horen dat dit is opgevallen. Heel graag tot een volgende keer! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Positieve ervaring, we zijn goed geholpen. Er werd meegedacht in mogelijkheden maar er werd geen druk uitgeoefend om te verkopen.
Beste Ans, Wat fijn om te horen dat jullie een positieve ervaring hebben gehad! We vinden het belangrijk om samen te kijken naar de beste mogelijkheden, zonder druk, en zijn blij dat dit zo is ervaren. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot ziens in onze winkel of webshop! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Mooie tuintafel en loungebank gekocht in Utrecht. Vriendelijke medewerkers en hielpen mee met de tafel op kar tillen omdat deze bij de winkel moest worden opgehaald ivm laatste model. De bezorgservice was ook top!
Beste Brenda, Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent met je tuintafel en loungebank uit onze winkel in Utrecht! Fijn dat onze medewerkers je hebben kunnen helpen met het tillen van de tafel, en dat de bezorgservice ook top was. We wensen je veel mooie momenten met je nieuwe meubels! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Tijdens ons bezoek werden we eerst met rust gelaten, zodat we zelf op ons gemak konden rond kijken. Toen het leek alsof we een keus gemaakt hadden, kwam de medewerkster naar ons toe en nam ze ook ruimschoots de tijd voor onze vragen. Ook het bezorgen ging heel erg soepel.
Beste Frans, Wat fijn om te horen dat jullie de ruimte kregen om rustig rond te kijken en dat onze medewerkster daarna alle tijd nam om jullie vragen te beantwoorden. Ook geweldig dat de bezorging soepel is verlopen. We hopen dat jullie veel plezier beleven aan jullie aankoop! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Vriendelijk personeel,goede prijs en snel geleverd.
Beste Ed, Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat ons personeel vriendelijk was, de prijs goed beviel en de levering snel verliep. We hopen je graag weer te helpen! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Na een lastige start met de chatbot, telefonisch geholpen en daarna met levering weer telefonisch contact met de bezorger. De service denkt goed mee in oplossingen.
Beste Michele, Bedankt voor je open feedback! Fijn om te horen dat onze collega’s je telefonisch goed hebben kunnen helpen en dat het contact met de bezorger ook soepel verliep. We doen ons best om altijd met passende oplossingen mee te denken. Hopelijk ben je nu helemaal tevreden met je aankoop! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Super fijne ervaring gehad in de winkel in Zoetermeer. Het setje dat we wouden hebben stond niet op de vestiging in de kleur die we voor ogen hadden. Direct werden er collega in Goude geappt met de vraag of hij een foto kon doorsturen. Erg fijn geholpen en blij met de uiteindelijke keuze!
Beste Arian, Wat fijn om te horen dat je zo’n fijne ervaring hebt gehad in onze winkel in Zoetermeer! Geweldig dat we snel konden schakelen met onze collega in Gouda om de juiste kleur te vinden. We zijn blij dat je tevreden bent met je uiteindelijke keuze en hopen dat je er volop van geniet! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Mooie grote winkel en veel keuze.Goed geholpen met duidelijke uitleg. Aanrader.
Beste Dianne, Wat geweldig om te horen dat je onze grote winkel en ruime keuze waardeert! Fijn dat je goed geholpen bent met duidelijke uitleg. Heel erg bedankt voor je aanbeveling! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Zo vriendelijk ontvangen en goede advies gekregen in de winkel.
Beste Mat, Wat fijn om te horen dat je zo vriendelijk bent ontvangen en goed advies hebt gekregen in onze winkel. We helpen je graag weer als je terugkomt! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Mooie tuinset besteld, afgeleverd op afgesproken datum. Tevreden
Beste Ronald, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de mooie tuinset en dat de levering volgens afspraak is verlopen. Geniet ervan! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Goede bereikbare webshop, met ruime keuze uit tuinmeubelen. bestellen was eenvoudig en de bezorgers kwamen (net niet) binnen de vooraf gemelde tijd. Ze waren vriendelijke en hebben de pakketten op de aangewezen plaats in de woning gezet. We hebben geen negatieve opmerkingen en indien nodig komen we zeker terug!
Beste Adri, Wat fijn om te lezen dat je onze webshop overzichtelijk vindt en blij bent met het ruime assortiment! Goed om te horen dat het bestelproces soepel verliep en dat onze bezorgers vriendelijk waren en alles netjes hebben geplaatst. We begrijpen dat het nét binnen de tijd beter was geweest, maar we zijn blij dat je geen negatieve ervaringen hebt. We verwelkomen je graag weer bij een volgend bezoek! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Correct geholpen in de winkel en stoelen werden al na een paar dagen geleverd. We zijn tevreden met de mooie tuinstoelen!
Beste Magriet, Wat fijn om te horen dat je correct bent geholpen in de winkel en dat de stoelen snel geleverd werden! Geweldig dat je zo tevreden bent met de mooie tuinstoelen. Geniet ervan! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Fijn bedrijf .aardig personeel. Goede producten en goede prijs. Levering duurde erg lang en werd uiteindelijk nog langer . Dat is heel jammer. Meubels goed verpakt.
Beste Sec, Bedankt voor je mooie woorden over ons bedrijf, ons personeel en de producten. Wat jammer dat de levering langer duurde dan verwacht, onze excuses daarvoor. We doen ons best om dit zo goed mogelijk te verbeteren. Fijn om te horen dat de meubels goed verpakt bij je zijn aangekomen. We waarderen je geduld en vertrouwen! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Heel fijn geholpen. We mochten wat stoelen en tafels verplaatsen en konden de tijd nemen. Veel keus en een fijne sfeer in de twee winkels de we hadden bezocht.
Beste R, Wat geweldig om te horen dat je zo fijn geholpen bent en dat je de tijd mocht nemen om stoelen en tafels te verplaatsen. Het is voor ons belangrijk dat je rustig kunt kiezen en je welkom voelt. Fijn dat je de sfeer in onze winkels ook zo prettig vond. Hopelijk tot snel! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Je kan rustig rondkijken In een ruime showroom.
Beste S, Wat fijn om te horen dat je rustig hebt kunnen rondkijken in onze ruime showroom! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Alles volgens afspraak. Top
Beste Gert, Geweldig om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen. Bedankt voor je vertrouwen en top review! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
We zijn fijn geholpen en vriendelijk.
Beste Ditje, Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat je prettig en vriendelijk bent geholpen. We hopen je graag weer te zien! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Prima levering,makkelijk in elkaar te zetten. Mooie degelijke loungeset erg tevreden!
Beste Marieke, Wat fijn om te horen dat de levering prima is verlopen en dat het in elkaar zetten makkelijk ging! Geweldig dat je zo tevreden bent met de mooie en degelijke loungeset. Geniet ervan! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Als hierboven benoemd, prettige benadering en goede informatie.
Beste Henk-Jan, Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je de benadering prettig vond en dat de informatie goed was. We staan altijd voor je klaar! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
De levering kwam al na een paar dagen, de bezorging verliep vlot, en een klacht werd snel verholpen. Dus zeer tevreden
Beste A, Wat fijn om te horen dat de levering snel en vlot verliep, en dat we je klacht snel konden oplossen. We doen er alles aan om onze klanten tevreden te houden, dus jouw positieve woorden betekenen veel voor ons. Veel plezier met je aankoop! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Net als de vorige producten net geleverd. En in orde
Beste M, Geweldig om te horen dat ook deze levering weer helemaal in orde is! We waarderen je vertrouwen en hopen je snel weer te mogen helpen. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA