Schitterende winkel met uitstekend vriendelijk en deskundig personeel

We werden vriendelijk te woord gestaan. Na een rondje door de mooie uitgebreide showroom werd er goed meegedacht om een keuze te maken. Ook de prijs van de artikelen is zeer concurrerend. Er is een prachtig set op onze tijd en zoals afgesproken geleverd. Aanbevelenswaardig!

Super goede service en afspraken goed nagekomen.

Prachtige zaak met groot assortiment

Bij binnenkomst ontvangen met koffie/thee. Prettig geholpen en al vrij snel een keuze kunnen maken voor een prachtige loungeset.

vriendelijk personeel en deskundig

werden goed geholpen en dit is voor ons de derde keer dat wij tuinmeubelen hier kopen dus dan zijn wij zeer tevrede!!!

Super ervaring

Goede en snelle levering en aardige werknemers

Winkel was Top

In de winkel Veenendaal keurig en vriendelijk geholpen. Bezorging laat te wensen over. Had graag vroeg gehad maar werd pas rond 15.00u bezorgd. Daar kan veel aan verbeteren worden Nu moest ik iemand regelen om de pakketten in ontvangst te nemen. Ook de montage van de tafel was niet al te makelijk de boorgaten van de poten om daar een inbusbout in te draaien ging niet zonder slag of stoot met veel moeite en met een schroefmachine is het uit eindelijk gelukt. Ook de schroef gaten op het tafelblad waren niet op de juiste maat 2 poten pasten redelijk met de inbusbouten de 3e poot uiteindelijk maar met houtschroeven bevestigd. Jammer dat zo,n dure tafel net niet was wat je verwacht ervan. Verders mooie set geniet elk moment ervan

Top winkel!

Aankoop ( eettafel met stoelen) in winkel gedaan met een hele leuke verkoopster. Fijn geholpen en deskundig. Levering in de puntjes goed geregeld. De chauffeurs hebben de dozen netjes in de tuin gezet! Hele vriendelijke jongens. Al bij al top winkel met fijn personeel. Laat de lente maar komen!!

Fijne winkel! Goed geholpen en een snelle levering! Het lounge set is een aanwinst in onze tuin Mega blij mee!

Goede ervaring, mooie tuinset, goed geholpen.

Bij het uitzoeken van een tuinset en een extra kleine tafel goed geholpen en goed geadviseerd. Ook de levering verliep goed. Nette vriendelijke jongens. Volgens de mail kwamen ze tussen 6.00 en 9.00. Dit tijdvak vind ik wel erg vroeg (6.00) Maar later in de avond nogmaals de track &trace gekeken en tijdvak was aangepast tussen 7.00 en 9.00. Keurig binnen deze tijd geleverd.

Keurig geholpen en ook afgeleverd,zeer tevreden

Dik tevreden met alles

Goede service, tuinmeubels netjes geleverd, en achter in de tuin gezet

Perfect aankoop, goede service en levering

Dit is onze derde aankoop bij de tuinmeubelshop en we zijn meer dan tevreden. Goede service, genoeg keuze. Levering op de de gemaakte af levertijd. Kortom een tevreden klant.

Ruimte voor verbetering

Qua website zijn wij (meer dan) tevreden, echter, wij hebben bewust niet in de winkel gekocht. Tijdens ons bezoek aan locatie Sliedrecht zijn wij aangesproken door een zéér opdringerige verkoper, waardoor we gestresst de winkel hebben verlaten. Natuurlijk wil je verkopen, maar de manier waarop deze verkoper (toekomstige/orienterende) klanten benadert, werkt averechts!

Heel netjes en ongedwongen geholpen

Heel keurig en ongedwongen geholpen met nog mogelijkheden om eea eventueel te wijzigen en zonder aanbetaling

Prettig kopen

Fijne winkel; fijn geholpen.

Perfect geholpen. Een aanrader!!!

Perfect geholpen met de keuze van de loungeset. Zeer vriendelijk, maar vooral deskundig personeel. Niks was te veel om te laten zien welke combinaties mogelijk zijn. Klasse!! Een aanrader voor iedereen om in de winkel langs te gaan. De prijs-prestatie van het loungeset is perfect. Een heel goede kwaliteit.hg

Fijne webshop en duidelijke communicatie bij bestellen en leveren

Fijne webshop met duidelijke foto’s. Bestelling netjes door gegeven en zelf een verzenddatum kunnen aangeven. Dag van te voren een e-mail met aflevertijd voor de levering. De meubels zijn in een grote doos netjes ingepakt geleverd. Ben erg blij met de twee stoelen en tafel. Goede en duidelijke e-mail communicatie.

Mooie ruime collectie bij Tuinmeubelshop

Alles prima geregeld bij Tuinmeubelshop

Geweldig goed geholpen

Ontvangst met koffie en iets lekkers Goede uitleg over het product Gezellige verkoper Levering ging perfect

Ziet er prima uit.

Voldoet uitstekend aan verwachting.

Goed verzorgd en ingepakt, nette bezorgers

Een bedrijf waarmee goed zaken zijn te doen.

Netjes geholpen en men dacht mee. Aflevering van de goederen geweldig. Dit geeft vertrouwen. Jammer dat het niet paste maar ook dat wordt opgelost neem ik aan,

Heel klantvriendelijk en service gericht

We werden heel vriendelijke geholpen en niks is te veel voor ze. Een mooie en fijne tuinset gekocht.

Zeer mooi afgeleverd, en super materiaal. Mijn terras ziet er weer super uit. Bedankt

Je word als klant behandeld niets is te veel

Fijn en vakkundig geholpen, snelle en correcte levering, en een kleinigheid werd direct in de winkel opgelost.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA